Zwaarden, Paarden En Ziektekiemen

Zwaarden, Paarden En Ziektekiemen - Jared Diamond | Northernlights300.org

... Koop Zwaarden paarden en ziektekiemen van Diamond, J ... Scheltema | Zwaarden, paarden en ziektekiemen, Jared Diamond ... . met ISBN 9789000318360. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Zwaarden, paarden en ziektekiemen Jared Diamond. Blijf op de hoogte. Het laatste nieuws en aanbiedingen van Scheltema ontvangen? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. Winkelinformatie. Adres: Contact: Rokin 9: Tel: 020 - 523 1411: 1012 KK Amsterdam: ... Zwaarden, paarden en ziektekiemen (Guns, Germs, and Steel: The Fates of Human Societies) is een boek van Jared Diamond dat in 1997 werd uitgegeven. 39 relaties. Jared Diamond Zwaarden, paarden en zie ... Zwaarden, paarden en ziektekiemen - Historisch Nieuwsblad ... . 39 relaties. Jared Diamond Zwaarden, paarden en ziektekiemen. de ongelijkheid in de wereld verklaard. Gedrukt boek . Beschrijving van de geschiedenis van de mensheid, uitgaande van de opvatting dat het natuurlijk milieu de verschillen in ontwikkeling en beschaving heeft bepaald en met veel aandacht voor niet-westerse culturen. 'Zwaarden, paarden en ziektekiemen' is een boek van Jared Diamond. U en ik kennen hem vooral van de herontdekking van de geelkuiftuiniervogel (Amblyornis flavifrons), in het Fojagebergte op Papoea in 1982. U in ieder geval. Ik hoorde eigenlijk pas kortgeleden van hem, naar aanleiding van genoemd boek uit 1997. Jared Diamond is een vermaard wetenschapper. Zwaarden, Paarden En Ziektekiemen. Auteur:Jared Diamond. Nederlands; 508 pagina's; Het Spectrum; maart 2008; Samenvatting. In deze internationale bestseller verklaart Jared Diamond waarom niet de Australische aboriginals, de Mexicaanse indianen of de Afrikaanse nomaden de wereld veroverd hebben. op toegankelijke wijze toont hij aan dat de ... Zwaarden, paarden en ziektekiemen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Zwaarden, paarden en ziektekiemen PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Zwaarden, paarden en ziektekiemen...

INFORMATIE

AUTEUR
Jared Diamond
DIMENSIE
11,55 MB
BESTANDSNAAM
Zwaarden, Paarden En Ziektekiemen.pdf

OMSCHRIJVING

Een geheel nieuwe kijk op de manier waarop de verschillende continenten zich zo uiteenlopend ontwikkeld hebben…Op 16 november 1532 luidde de gijzeling van de Incavorst door de Spaanse veroveraar Pizarro het einde van een van de grote beschavingen van die tijd in. Deze gebeurtenis staat model voor veel andere confrontaties tussen kolonisators en inheemse volkeren. Hoe is de uiteindelijke dominantie van Europese en Aziatische volken te verklaren? Diamond toont in dit fascinerende boek aan dat niet raciale, maar geografische verschillen doorslaggevend waren. Op het Euraziatische continent leefden veel meer planten- en diersoorten die zich voor domesticering door de mens leenden. Daar ontstonden de eerste vormen van landbouw en kwam een steeds sneller voortschrijdend proces van technologische ontwikkeling op gang.In Diamonds visie hebben de ontwikkelde delen van de wereld hun positie uiteindelijk niet aan zichzelf maar aan een speling der natuur te danken.

Wil je het boek lezen?Zwaarden, Paarden En Ziektekiemen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jared Diamond. Lezen Zwaarden, Paarden En Ziektekiemen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN