Helende schoonheid van Zelfreflectie

Helende schoonheid van Zelfreflectie - Miranda Nanda Maria van Dijk | Northernlights300.org

... 2500 boekhandels ZIJN DE BOEKEN OOK TE KOOP! Bestellen door dit nummer op te geven: ISBN 978-90-827438--7 (HELENDE SCHOONHEID) ISBN 978-90-827438-1-4 (DE VRIENDSCHAPSFAMILIE) ~*~ Tevens geef ik thema-lezingen over de thema ... Boeken - Creatiekracht & Levenskunst ... ... Boek Helende schoonheid van Zelfreflectie - Traumatisch verleden en hoe dat te overwinnen Boek De Vriendschapsfamilie - Familieloos maar met vrienden een familie bouwen Boek Hartstocht tussen Vrouwen - Een uitnodiging tot nieuw perspectief op hartstocht en liefde Boek Helende schoonheid van Zelfreflectie - Traumatisch verleden en hoe dat te overwinnen Boek De Vriendschapsfamilie - Familieloos maar met vrienden een familie bouwen Boek Hartstocht tussen Vrouwen - Een uitnodiging tot nieuw perspectief op hartstocht en liefde Ze komt van ver, heeft haar wonden geheeld en dat vormt eveneens de intrinsieke drijfveer voor haar huidige missie. Na publicatie van haar debuut Helende schoonheid van Zelfreflectie , verscheen begin 2019 haar tweede boek De Vriendschapsfamilie Momenteel schrijft ze aan haar derde boek Hartstocht tussen Vrouwen Een uitnodiging tot nieu ... Boekpresentatie Helende schoonheid van Zelfreflectie - YouTube ... . Na publicatie van haar debuut Helende schoonheid van Zelfreflectie , verscheen begin 2019 haar tweede boek De Vriendschapsfamilie Momenteel schrijft ze aan haar derde boek Hartstocht tussen Vrouwen Een uitnodiging tot nieuw perspectief op hartstocht & liefde. Helende schoonheid van Zelfreflectie Uitgevers Pumbo.nl B.V. Top 33. De orchideeëntuin Totaal gesloopt Zilveren vleugels Nog lange niet Als het bloedt Staat van beleg. Net bekeken. Alfa Romeo 155 benzine/diesel 1992-1996 462 Auto's Vraagbaak Alfa Romeo 145/146 | Benzine- en dieselmodellen 1994-1999 Autovraagbaken 350 Fictie overig algemeen ... Het boek begint met het definiëren van het begrip zelfreflectie: . In dit artikel geef ik een korte impressie van zelfreflectie. Lida Nijgh beschrijft in haar boek 'leren reflecteren (2006)' het volgende: 'Observeren vraagt een . BoekHelende schoonheid van Zelfreflectie is het project van Miranda N M van Dijk. Boek Helende schoonheid van Zelfreflectie - Traumatisch verleden en hoe dat te overwinnen Boek De Vriendschapsfamilie - Familieloos maar met vrienden een familie bouwen Boek Hartstocht tussen Vrouwen - Een uitnodiging tot nieuw perspectief op hartstocht en liefde Boek Helende schoonheid van Zelfreflectie - Traumatisch verleden en hoe dat te overwinnen; Boek De Vriendschapsfamilie - Familieloos maar met vrienden een familie bouwen; Boek Hartstocht tussen Vrouwen - Een uitnodiging tot nieuw perspectief op hartstocht en liefde; Boek de Vleugels van Moed - Leer eerst jezelf gelukkig te maken; Gedichten...

INFORMATIE

AUTEUR
Miranda Nanda Maria van Dijk
DIMENSIE
4,94 MB
BESTANDSNAAM
Helende schoonheid van Zelfreflectie.pdf

OMSCHRIJVING

Het trieste begin en uitdagend verloop van jouw leven is geen veroordeling voor de rest van je leven. Het is mogelijk om jezelf te helen en bevrijden van je lijden door onverwerkte pijn te doorvoelen en je innerlijke rijkdom aan te boren. Dat vergt moed en zelfreflectie. Door die inspanning kun je de mooiste schatten ontdekken in de donkere kelder van je traumatisch verleden, waar jij het licht naar binnen hebt laten schijnen.

Wil je het boek lezen?Helende schoonheid van Zelfreflectie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Miranda Nanda Maria van Dijk. Lezen Helende schoonheid van Zelfreflectie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN