Een hoogst verleidelijk man

Een hoogst verleidelijk man - Paul Jacobs | Northernlights300.org

... pers over Een hoogst verleidelijk man (e-book) 'Jacobs heeft zich in het voorbije decennium ontpopt tot een van onze meest smaakvolle misdaadauteurs ... Een hoogst verleidelijke man - Bonjour Frankrijk Shop ... . Een hoogst verleidelijk man is zijn tiende misdaadroman en een de leukste die hij schreef.' John Vervoort, Het Nieuwsblad 'Het leest als een trein. Fnac: Deel 10, Een hoogst verleidelijk man, Paul Jacobs". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Een hoogst verleidelijk man. Auteur: Paul Jacobs. E-book op Bol.com (€ 13,99) Tweeten. Omschrijving Een hoogst verlei ... Een hoogst verleidelijk man - In de Boekenkast ... . Koop nieuw of tweedehands . Een hoogst verleidelijk man. Auteur: Paul Jacobs. E-book op Bol.com (€ 13,99) Tweeten. Omschrijving Een hoogst verleidelijk man. Op de avond dat Thomas Breens in een café zijn drieënvijftigste verjaardag viert, hoort hij hoe de bekende radiopresentatrice Kathy Ongena tijdens een live-uitzending onverwacht in tranen uitbarst. Een hoogst verleidelijke man € 21.99 Op de avond dat Thomas Breens in een café zijn drieënvijftigste verjaardag viert, hoort hij hoe de bekende radiopresentatrice Kathy Ongena tijdens een live-uitzending onverwacht in tranen uitbarst. Een hoogst verleidelijke man. Belgisch (Een hoogst verleidelijke man, 2019), Houtekiet, € 21,99. Thomas Breens, Jacobs' vaste held, zit met zijn vriend David in een restaurant te eten als ze radiopresentatrice Kathy Ongena tijdens een uitzending in tranen horen uitbarsten. Paul Jacobs Een hoogst verleidelijk man Gedrukt boek Thomas Breens gaat op zoek naar een radiopresentatrice, tevens minnares van een zakenman met politieke ambities, die de dag nadat ze live in een huilbui was uitgebroken spoorloos is verdwenen. Een hoogst verleidelijk man. Serie: Thomas Breens-reeks deel 10: Auteur: Paul Jacobs: Voorlezer: Frank Bervoets: Speelduur: 8u 33m 53s: Prijs € 10,99. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. Op de avond dat Thomas Breens in een café zijn drieënvijftigste verjaardag viert, ... Op de avond dat Thomas Breens in een café zijn drieënvijftigste verjaardag viert, hoort hij hoe de bekende radiopresentatrice Kathy Ongena tijdens een Een hoogst verleidelijk man | ISBN 9789089247278 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Jacobs
DIMENSIE
5,79 MB
BESTANDSNAAM
Een hoogst verleidelijk man.pdf

OMSCHRIJVING

Op de avond dat Thomas Breens in een café zijn drieënvijftigste verjaardag viert, hoort hij hoe de bekende radiopresentatrice Kathy Ongena tijdens een live-uitzending onverwacht in tranen uitbarst. Kathy is de geheimeminnares van een bekende Antwerpenaar. Wanneer ze de volgende dag niet opdaagt in de radiostudio, gaan Thomas en zijn vriendin Kristien naar haar op zoek. Hun speurtocht leidt hen van Oostende naar de Côte d'Azur en terug en naar ontmoetingen met excentrieke kunstenaars, ingehuurde moordenaars en gewetenloze politici.Dit tiende Thomas Breens-verhaal neemt de lezer mee op een verrassende en spannende odyssee langs de smalle straatjes van Nice, de stadsmuren van Saint-Paul-de-Vence en de coulissen van de Antwerpse politiek, waar de strijd om het burgemeesterschap in volle hevigheid is losgebarsten.Zullen ze Kathy vinden? Waarom is een serie oude polaroidfoto's zo belangrijk? En hoe loopt het uiteindelijk af metde hoogst verleidelijke man?

Wil je het boek lezen?Een hoogst verleidelijk man in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Jacobs. Lezen Een hoogst verleidelijk man Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN