De cel

De cel - Pieter Aspe | Northernlights300.org

... Aspe - De cel (Paperback). Op Schiphol landt een vliegtuig afkomstig uit de Dominicaanse Republiek ... PDF Functie van de cel onderdelen - Wikiwijs ... . De politie staat klaar om een drugskoerier, een... De Coalitie Geen Kind in de Cel is zeer bezorgd over het feit dat alleenstaande kinderen lange tijd in gesloten bewaring zitten. Het belang van het kind moet namelijk altijd voorop staan. Volgens de voormalig staatssecretaris is het belangrijker om hen op te sluiten dan het naleven van de kinderrechten. Selecteer de cel of cellen waarvan u de inhoud wilt splitsen. Belangrijk: Wanneer u de inhoud spl ... Een cel splitsen - Excel ... . Selecteer de cel of cellen waarvan u de inhoud wilt splitsen. Belangrijk: Wanneer u de inhoud splitst, wordt de inhoud in de volgende cel aan de rechterkant overschreven. U moet er dus voor zorgen dat deze cel leeg is. Klik op het tabblad gegevens in de groep hulp middelen voor gegevens op tekst naar kolommen. De eiwitten kunnen in het cytoplasma van de cel blijven. De geproduceerde eiwitten kunnen worden afgegeven buiten de cel. Denk aan de productie van hormonen en spijsverteringssappen. Ook kunnen de eiwitten terecht komen in de celmembraan van de cel die de eiwitten heeft geproduceerd. Deze eiwitten kunnen dan functioneren als receptoren voor ... Welk lidwoord (de of het): "de cel" of "het cel", wij helpen je graag. De cel is daarmee de kleinste eenheid van leven. Sommige organismen bestaan uit één cel, andere organismen zijn meercellig. Opbouw van een cel. Alle cellen delen een aantal kenmerken. Zo is elke cel omgeven door een celmembraan, en bestaat de inhoud van de cel uit cytoplasma waarin de organellen liggen. De bouw van de cel is in principe gelijk De celwand De celwand wordt ook wel het celmembraan genoemd. Het is een dun vliesje dat de hele cel omsluit. Het vorm geen totale afsluiting tussen de cel en zijn omgeving. Door kleine openingen kan uitwisseling plaatsvinden van stoffen tussen de cel en zijn omgeving. De Cel is een kerncursus in het studiepad Moleculaire levenswetenschappen. Inhoud In deze cursus krijg je inzicht in het functioneren van de cel op zowel moleculair als celbiologisch niveau. Dit wor...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Aspe
DIMENSIE
7,12 MB
BESTANDSNAAM
De cel.pdf

OMSCHRIJVING

Op Schiphol landt een vliegtuig afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. De politie staat klaar om een drugskoerier, een zogenaamde bolletjesslikker, in te rekenen. Hij werd op heterdaad betrapt in het vliegtuig. Zes maanden later vindt de Brugse politie in een kanaal in de buurt van Brugge het lijk van een jonge vrouw dat al enkele dagen in het water ligt. Het blijkt te gaan om een Vlaamse stewardess. Via een reconstructie van haar recente verleden legt Van In de link met het vliegtuig uit de Dominicaanse Republiek met aan boord de drugskoerier, in wiens gezelschap het slachtoffer werd gezien.Is de moord een afrekening in het drugsmilieu? Was de stewardess een handlangster van de ingerekende crimineel en moest zij uit de weg worden geruimd omdat ze te veel wist?Bij de huiszoeking in haar appartement wordt in haar computer een lijst met de namen van twaalf mannen gevonden. Van In trekt de namen na en wordt daarbij hardnekkig tegengewerkt door een van hen. Wat is het verband tussen de twaalf mensen? Worden zij afgeperst? Zijn het klanten? Het zijn zonder uitzondering mannen van aanzien die het gemaakt hebben in het leven. Het kost Pieter Van In en zijn team de grootste moeite om uiteindelijk de onthutsende waarheid bloot te leggen.Meer boeken van Pieter Aspe.

Wil je het boek lezen?De cel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Aspe. Lezen De cel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN