Bluts - positief blijven in pittige tijden

Bluts - positief blijven in pittige tijden - Eva van den Eynde | Northernlights300.org

... overeind te krabbelen. Ik vond veel informatie op het internet maar de aanpak was mij vaak wat Heet van de naald: het boek 'Bluts - positief blijven in pittige tijden' is vanaf nu hier te koop ... SKSG - NL - Fitmo Foundation ... . | [email protected] HOME; CATEGORIEËN. Analyse; Getuigenis; Column; Verhaal; ABOUT; CONTACT; Zoeken naar: Zoeken naar: Magazine Eva Van den Eynde 2020-03-27T07:30:36+00:00. Contactverbod. De geur van jouw nekje. Mail dan naar [email protected] Ben je een bedrijf, onderzoeksinstelling of organisatie en wil je graag samenwerken? Dan ben je welkom op [email protected] Bestel hier het boek 'Bluts - pos ... Contact - Bluts ... . Mail dan naar [email protected] Ben je een bedrijf, onderzoeksinstelling of organisatie en wil je graag samenwerken? Dan ben je welkom op [email protected] Bestel hier het boek 'Bluts - positief blijven in pittige tijden'! Klik op de foto! Boek Bluts. Zoeken. Zoeken naar: Sponsors: Facebook: For privacy reasons Facebook needs your ... De Universiteit Gent wil weten hoe het met je gaat. Het zijn immers vreemde tijden en dat heeft een impact op hoe we ons voelen. Via een online vragenlijst kan jij meewerken aan het onderzoek dat in kaart zal brengen welke factoren maken dat sommige mensen beter om kunnen met de uitzonderlijke situatie dan de andere én handvaten zal bieden om overeind te blijven tijdens de coronacrisis. De zon scheen meedogenloos en ongepast zo vroeg op het jaar. Geen vuiltje ...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva van den Eynde
DIMENSIE
8,10 MB
BESTANDSNAAM
Bluts - positief blijven in pittige tijden.pdf

OMSCHRIJVING

Het leven kan soms lelijk zijn, daar is geen ontkomen aan. Maar hoe krabbel je weer recht als je net een uppercut hebt moeten incasseren? Na een moeilijke kindertijd in een disfunctioneel gezin, een heftige puberteit met de zorg voor haar alcoholverslaafde vader en een turbulente relatie van vijftien jaar, vond Eva Van den Eynde dat het welletjes was geweest. Ze verliet haar man en gooide het over een andere boeg. Ze liet zich omringen door mensen die haar inspireerden en zocht hulp bij een psycholoog die haar uit haar comfortzone durfde te pushen.Ze ging op zoek naar antwoorden op de vraag "Wat is veerkracht?", door het op de man af te vragen aan mensen die het kunnen weten. Experts uit allerhande vakgebieden vertellen in dit boek wat je zelf kan doen om veerkrachtiger in het leven te staan. Microbioloog Jeroen Raes legt uit wat je darmflora te maken hebben met je mentale gezondheid. Psycholoog Marie-Anne Vanderhasselt antwoordt op de vraag of je je trauma's uit je verleden kan wissen. Arts-coach Isabelle Cuppens verklaart het belang van passie in hoe we ons leven invullen. Seksuoloog Wim Slabbinck vertelt hoe seks kan helpen om blijgemutst de waan van de dag te trotseren. Sportpsycholoog Francisco D'Hoore vertelt waarom sporten goed is voor je hersenen. Psycholoog Elke Geraerts geeft tips om veerkrachtig te zijn op de werkvloer en kinderpsychiater Lieve Swinnen legt uit hoe kinderen in een moeilijke thuissituatie zich staande weten te houden.Daarnaast vertellen mensen die zelf tegenslagen hebben moeten incasseren wat hen geholpen heeft om overeind te blijven en hoe ze hun moeilijkheden hebben weten om te buigen in iets positiefs. Ondernemer Marc Vande Gucht vertelt wat de zelfdoding van zijn dochter hem heeft geleerd, kankeronderzoeker Johan Swinnen praat over hoe zijn gezin omging met de kankerdiagnose van zijn zoon en dj Lennert Wolfs legt uit waarom hij ondanks zijn zware hartafwijking toch een heel optimistische levensvisie heeft.

Wil je het boek lezen?Bluts - positief blijven in pittige tijden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva van den Eynde. Lezen Bluts - positief blijven in pittige tijden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN