De Ronde van Boogerd

De Ronde van Boogerd - Filemon Wesselink | Northernlights300.org

...g te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... Boek de ronde van Boogerd - Fietsen en Wielrennen ... ... . Voor De Ronde van Boogerd volgde Filemon Wesselink Boogerd een jaar lang als ploegleider van de jonge renners van Team Roompot. Terwijl Roompot een moeizame start in het profpeloton meemaakt en Boogerd in zijn rol als ploegleider groeit, blikt hij terug op zijn afscheid als wielrenner (eind 2007), het zwarte gat waar hij vervolgens in belandde en zijn onvermijdelijke dopingbekentenis in 2013. De brief van de UCI, met de schorsing voor twee jaar, was amper gelezen ... Recensie: De Ronde van Boogerd - Filemon Wesselink (met ... ... . De brief van de UCI, met de schorsing voor twee jaar, was amper gelezen of het boek kwam uit. Wat planning betreft kan het wielerboek 'De Ronde van Boogerd' al niet stuk. Auteur Filemon Wesselink, presentator en televisiemaker, blijkt ook over de gave van het geschreven woord te beschikken.Een jaar lang volgde Wesselink zijn grote held Michael Boogerd bij diens terugkeer in het wielerpeloton. De Ronde van Boogerd bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. DE RONDE VAN BOOGERD. Verzendwijze: PostNL Brievenbuspost(Geen extra Porto-Verzendkosten, 2,-- Euro bij de prijs inbegrepen.Prijs afhalen beurs 17,50 E.) Auteur: Filemon Wesselink. 13,5 x 21 cm. Paperback. 155 Pag. Geïll. Recensie: De Ronde van Boogerd - Filemon Wesselink (met winactie) Tweet Share. on 16-02-2016 in Gezien en gebruikt. Precies op het moment dat het boek, De Ronde van Boogerd, uitkwam kreeg Michael Boogerd van de UCI te horen kreeg dat hij alsnog voor 2 jaar is geschorst. De Ronde van Boogerd direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Michael Boogerd is beroemd. Iedereen kent Boogerd; in het beste geval van zijn prachtige overwinningen in de Tour de France. Zijn kunststukje in de Koninginnenrit van de Tour 2002 naar La Plagne, de rit van het gebit, is legendarisch. Mensen die later zijn ingeschakeld kennen Boogerd wellicht vooral van de dopingbekentenis, waarbij Boogerd als een volleerd Texaan door het stof gaat […] 'De Ronde van Boogerd, Een tweede wielerleven' door Filemon Wesseli...

INFORMATIE

AUTEUR
Filemon Wesselink
DIMENSIE
3,14 MB
BESTANDSNAAM
De Ronde van Boogerd.pdf

OMSCHRIJVING

Michael Boogerd, een van meest succesvolle wielrenners van zijn generatie, biechtte in 2013 op tien jaar lang doping te hebben gebruikt. In plaats van de sport definitief de rug toe te keren begon hij een nieuw wielerleven als ploegleider van het jonge wielerteam Roompot, met sterrenners als Johnny Hoogerland en Mark de Maar.Voor De Ronde van Boogerd volgde Filemon Wesselink de herboren Boogerd een jaar lang gedurende zijn debuut achter het stuur, en dat leverde een intiem, openhartig en ontroerend portret op.

Wil je het boek lezen?De Ronde van Boogerd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Filemon Wesselink. Lezen De Ronde van Boogerd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN