Periodiek systeem der mankementen

Periodiek systeem der mankementen - Wessel de Ridder | Northernlights300.org

...erzoekers bekend dat ze er in zijn geslaagd element nummer 117 te maken ... Vind de beste periodiek systeem der elementen fabricaten ... ... . Daarmee is het Periodiek Systeem der Elementen eindelijk compleet. Hoewel.... Er lijken geheel nieuwe, synthetische elementen in het verschiet te liggen. Periodiek Systeem der Mankementen. Auteur: Wessel de Ridder. Verschijningsdatum: 19/07/2019. Uitvoering: Paperback. Taal: dut. ISBN: 9789463894777 € 21,50 € 21,50 € Product niet beschikbaar. Voeg toe aan mandje. 30 dagen geld terug ... Periodiek systeem der ma ... Het periodiek systeem der elementen is compleet. Of niet ... ... . Voeg toe aan mandje. 30 dagen geld terug ... Periodiek systeem der mankementen (eBook) Periodiek systeem der mankementen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Periodiek systeem der mankementen PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Periodiek systeem der mankementen Periodiek Systeem der Mankementen. Dex Nobel doet een ontdekking die in de wetenschap als onmogelijk beschouwd werd om te doen. Hij ontdekt het 119de element van het periodiek systeem der elementen. In het laboratorium wordt er een feestje gehouden om deze ontdekking te vieren. Diezelfde nacht worden acht buisjes waarin het 119de element zit, onopgemerkt gestolen. Periodiek systeem der chemische elementen. Als u op een van de bovenstaande elementen van het periodiek systeem klikt, krijgt u meer informatie over de chemische eigenschappen en gezondheidseffecten en milieu-effecten van dat element.. Test uw kennis van verschillende stoffen en elementen (voor scheikunde scholieren en studenten) Periodiek Systeem der Mankementen. Wessel Ridder. ... Hij ontdekt het 119de element van het periodiek systeem der elementen. In het laboratorium wordt er een feestje gehouden om deze ontdekking te vieren. Diezelfde nacht worden acht buisjes waarin het 119de element zit, onopgemerkt gestolen. De geschiedenis van het periodiek systeem gaat niet zo heel ver terug, al zijn er al wel een hele tijd een aantal elementen bekend. Sommige elementen zoals goud, zilver, ijzer en koper zijn al heel lang bekend. Al in de prehistorie werden zij veelvuldig gebruikt. Het duurde echter tot 1669 voordat Hennig Brand een nieuw element ontdekte, fosfor.In de daaropvolgende 200 j...

INFORMATIE

AUTEUR
Wessel de Ridder
DIMENSIE
10,46 MB
BESTANDSNAAM
Periodiek systeem der mankementen.pdf

OMSCHRIJVING

Dex Nobel doet een ontdekking die in de wetenschap als onmogelijk beschouwd werd om te doen. Hij ontdekt het 119de element van het periodiek systeem der elementen. In het laboratorium wordt er een feestje gehouden om deze ontdekking te vieren. Diezelfde nacht worden acht buisjes waarin het 119de element zit, onopgemerkt gestolen. Dit element, een alkalimetaal, is zeer gevaarlijk wanneer het met water reageert. Dit zal een explosie, vergelijkend met die van een waterstofbom, opleveren. De volgende ochtend ontvangt Dex een envelop met daarin een reageerbuisje. In de bijbehorende brief staat dat de andere zeven buisjes zullen ontploffen, wanneer Dex deze niet op tijd vindt. Dex vermoedt dat zijn collega-onderzoeker en beste vriend achter deze daad zit. Zeker na die ene gebeurtenis op het feestje.

Wil je het boek lezen?Periodiek systeem der mankementen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wessel de Ridder. Lezen Periodiek systeem der mankementen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN