PRAKTIJKHANDBOEK BOUW EN BEHEER OUDEREN DR 1

PRAKTIJKHANDBOEK BOUW EN BEHEER OUDEREN DR 1 - none | Northernlights300.org

... to help you find exactly what you're looking for ... Google ... . Prof. dr. Dirk Brounen is hoogleraar Vastgoedeconomie aan de ... bijzondere posities van alleenstaanden en de groeiende rol van ouderen in de samenleving, vergrijzing, groei- en krimpregio's ... ontwikkelen, bouwen, onderhoud en beheer. Ook is hij betrokken geweest bij de bouw en ontwikkeling van verschillende particuliere zorglocaties ... De missie van Google is alle informatie ter wereld te organiseren en universeel toegankelijk en bruikbaar te maken. 10.30 uur Afschaffing bouwregime, en nu? door C ... PDF Bouwstenen voor het verpleeghuis nieuwe stijl ... . 10.30 uur Afschaffing bouwregime, en nu? door Centrum Zorg en Bouw. 10.45 uur Verwachte trends in de gezondheidszorg. door prof. dr. P. Schnabel, directeur Sociaal en Cultureel Planbureau. 11.20 uur Arbeidsproductiviteit en gebouw. door prof. dr. F. D. Pot, bestuurslid Nederlands Centrum Sociale. Innovatie. 11.45 uur Pauze en bezoek informatiemarkt Daar heeft hij ervaring opgedaan in alle facetten van zorgvastgoed: ontwikkelen, bouwen, onderhoud en beheer. Ook is hij betrokken geweest bij de bouw en ontwikkeling van verschillende particuliere zorglocaties. Om zijn werk goede aansluiting te geven bij de dagelijkse praktijk, heeft hij regelmatig meegeholpen op diverse zorgafdelingen. Drs. Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door Trouw. Bouw: Functies van beheren, ontwerpen, investeren en technisch ontwikkelen. Het bouwproces is weergegeven in de onderdelen initiatief, ontwerpen (ontwerpen en uitwerken) en het uitvoeren. Tot dit laatste onderdeel behoort het bouwen, leveren maar ook gebruiken en evalueren van het bouwwerk. Prof. dr. Jan Latten is bijzonder hoogleraar sociale demografie en voorheen hoofddemograaf Centraal Bureau voor de Statistiek. Specifieke aandachtsgebieden zijn onder meer: trends in samenwonen, trouwen, scheiden en de sociale aspecten daarvan, de opkomst van superkoppels, de veranderende rol van vrouwen binnen relaties, bijzondere posities van alleenstaanden en de groeiende rol van ouderen in ......

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
3,48 MB
BESTANDSNAAM
PRAKTIJKHANDBOEK BOUW EN BEHEER OUDEREN DR 1.pdf

OMSCHRIJVING

Er komt een moment waarop ouderen moeten verhuizen naar een plek waar zorg beter en efficiënter gegeven kan worden. Het Praktijkhandboek bouw en beheer gaat over huisvesting van ouderen op maat, vooral over het plannen, bouwen en beheren van aantrekkelijke en efficiënte woonzorgvoorzieningen. Er wordt zowel aandacht besteed aan zelfstandig wonen met zorg aan huis, als aan verzorgingshuizen en verpleeghuizen 'nieuwe stijl'. Op deskundige wijze wordt gesproken over woonzorgconcepten, over organisatiestructuren en samenwerkingsverbanden, over functies en activiteiten, vormen en materialen, kosten en financiering, onderhoud en beheer. Kortom: onmisbare kennis voor de aanbieders van ouderenhuisvesting met zorg zoals directies, stafleden, hoofden van dienst en bestuurders.

Wil je het boek lezen?PRAKTIJKHANDBOEK BOUW EN BEHEER OUDEREN DR 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen PRAKTIJKHANDBOEK BOUW EN BEHEER OUDEREN DR 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN