Kabouter Korsakov 4 - Kabouter Korsakov in het kippenhok

Kabouter Korsakov 4 - Kabouter Korsakov in het kippenhok - Philip Maes | Northernlights300.org

...ij een kippenhok, waar ze niet meteen welkom zijn ... Top Honderd | Kabouter Korsakov 2 - Kabouter Korsakov in ... ... . Kip Curry vindt dat de kippen maar beter geen risico's kunnen Kabouter Korsakov en glimworm meneer Wattman willen schuilen in een kippenhok. De kippen willen hen eerst niet binnenlaten, maar dan belooft Kabouter Korsakov een val voor vos Hendrik te bouwen. Groot vierkant prentenboek met humoristische tekeningen en cd met hoorspel. Vanaf ca. 5 jaar.; Door Philip Maes Kabouter Korsakov in het kipp ... WEBSHOP | Het Geluidshuis ... .; Door Philip Maes Kabouter Korsakov in het kippenhok. Door: Philip Maes. Deel 4; € 21,95. Bestel nu. Gratis verzending. Inpakken voor maar € 0,50. 14 dagen omruilgarantie. op bestelling leverbaar. levertijd 3-4 werkdagen. Omschrijving Na hun vertrek uit het kabouterbos, belanden Kabouter Korsakov en meneer Wattman in de grote, onbekende mensenwereld. Kabouter Korsakov 4 - Kabouter Korsakov in het kippenhok €21.95. Kabouter Korsakov 6 - Kabouter Korsakov viert feest €21.95. Heerlijk Hoorspel 1 - De nachtegaal €24.95. Heerlijk Hoorspel 3 - De mestkever €24.95. Heerlijk Hoorspel 6 - De Bremer Stadsmuzikanten €24.95. Kabouter Korsakov in het kippenhok: Een ei komt niet vanzelf. Het Geluidshuis is met Elisabeth Vinken en 2 anderen. 27 februari 2017 · Het nieuwe avontuur van Kabouter Korsakov. Van de drukpers onderweg naar de boekenwinkel. Wees er als de kippen bij vanaf 1 maart! ... 'Kabouter Korsakov in het kippenhok' door Philip Maes, Koen Brandt - Onze prijs: €21,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. 20-feb-2018 - Een Ei Komt Niet Vanzelf uit Kabouter Korsakov in het Kippenhok. 20-feb-2018 - Een Ei Komt Niet Vanzelf uit Kabouter Korsakov in het Kippenhok. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Kabouter Korsakov en glimworm meneer Wattman willen schuilen in een kippenhok. De kippen willen hen eerst niet binnenlaten, maar dan belooft Kabouter Korsakov een val voor vos Hendrik te bouwen. Groot vierkant prentenboek met humoristische tekeningen en cd met hoorspel. Vanaf ca. 5 jaar.; De Philip Maes In de gevaarlijke mensenwereld worden kabouter Korsakov en meneer Wattman achterna gezeten door een grote Deense dog. Ze vluchten tot bij een kippenhok, maar daar mogen ze niet binnen. Kip Curry vindt dat de kippen maar beter geen risico's nemen met Hendrik Vos in de buurt. Maar dan stelt kabouter Korsakov hen voor om...

INFORMATIE

AUTEUR
Philip Maes
DIMENSIE
8,36 MB
BESTANDSNAAM
Kabouter Korsakov 4 - Kabouter Korsakov in het kippenhok.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Heerlijk Hoorspel. Na hun vertrek uit het kabouterbos, belanden Kabouter Korsakov en meneer Wattman in de grote, onbekende mensenwereld. En die kan best gevaarlijk zijn. In dit avontuur zit een grote Deense dog onze vrienden op de hielen. Ze vluchten tot bij een kippenhok, waar ze niet meteen welkom zijn. Kip Curry vindt dat de kippen maar beter geen risico's kunnen nemen met Hendrik de vos in de buurt. Maar dan stelt Kabouter Korsakov hen voor om de vos te vangen. Strak plan, zeggen de kippen. Strak plan, zegt ook Kapitein Haan die net wakker wordt uit zijn dutje.Maar wat doe je met een vos als je hem eenmaal gevangen hebt? En wat vindt de boer van al dat kippengekakel midden in de nacht? En de boerin... die ziet ze vliegen!Meer boeken van Koen Brandt.

Wil je het boek lezen?Kabouter Korsakov 4 - Kabouter Korsakov in het kippenhok in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philip Maes. Lezen Kabouter Korsakov 4 - Kabouter Korsakov in het kippenhok Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN