Alles is onderhandelbaar

Alles is onderhandelbaar - Meg Meyers Morgan | Northernlights300.org

...oft heel stellig dat alles onderhandel - baar is en daarom krijgt ze ook bijna altijd haar zin ... Alles is onderhandelbaar : 5 onderhandelingstactieken om ... ... . En dat gaat jou ook lukken. Ik heb daarvoor 5 tactieken voor je op een rijtje gezet. In modern gezin is alles onderhandelbaar. Onderhandelen heeft in het moderne gezin de plaats ingenomen van krachtige sturing door de ouders. Vooral met kinderen in de leeftijd van 12 jaar en ouder wordt gediscussieerd over onder meer televisiekijken, de vakantiebestemming en het avondeten.... In Alles is onderhandelbaar spoort Meg Myers Morgan lezers aan om nú actie te ondernemen ... Recensie van fany over Alles is onderhandelbaar | Hebban.nl ... .... In Alles is onderhandelbaar spoort Meg Myers Morgan lezers aan om nú actie te ondernemen. Met humor en de nodige zelfspot is Morgan niet bang tegen heilige huisjes aan te schoppen; vrouwen moeten vergeten te proberen 'alles te hebben', want de praktijk leert dat dat niet zal lukken. In plaats daarvan raadt zij aan om slim te navigeren tussen d Alles is onderhandelbaar : 5 onderhandelingstactieken om te krijgen wat je wil Auteur Meg Myers Morgan. Taal Nederlands Oorspr. taal Engels Oorspr. titel Everything is negotiable : the 5 tactics to get what you want in life, love & work. Uitgever Uithoorn: Karakter Uitgevers ... Vergelijken - Alles is onderhandelbaar ISBN: 9789045217673 - In Alles is onderhandelbaar spoort Meg Myers Morgan lezers aan om nú actie te ondernemen. Met humor en de nodige zelfspot is Morgan niet bang tegen heilige huisjes aan te schoppen; vrouwen… Alles is onderhandelbaar, behalve je principes. Ignace Van Doorselaere is CEO van Neuhaus Exclusief voor abonnees door 28 juli 2017, 0:00 In Alles is onderhandelbaar spoort Meg Myers Morgan lezers aan om nú actie te ondernemen. Met humor en de nodige zelfspot is Morgan niet bang tegen heilige huisjes aan te schoppen; vrouwen moeten vergeten te proberen 'alles te hebben', want de praktijk leert dat dat niet zal lukken. Een artikel in de krant: "in modern gezin is alles onderhandelbaar." In het artikel wordt gesteld dat onderhandelen in het moderne gezin de plaats heeft ingenomen van krachtige sturing door de ouders. En dat zet zich voort op school. Dat de leraar dan zegt: 'jammer knul, dat wordt nablijven vanmiddag.' En dat de leerling dan… In Alles is onderhandelbaar spoort Meg Myers Morgan lezers aan om nú actie te ondernemen. Met humor en de nodige zelfspot is Morgan niet bang tegen heilige huisjes aan te schoppen; vrouwen moeten vergeten te proberen 'alles te hebben', want de praktijk leert dat dat niet zal lukken....

INFORMATIE

AUTEUR
Meg Meyers Morgan
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Alles is onderhandelbaar.pdf

OMSCHRIJVING

In Alles is onderhandelbaar spoort Meg Myers Morgan lezers aan om nú actie te ondernemen. Met humor en de nodige zelfspot is Morgan niet bang tegen heilige huisjes aan te schoppen; vrouwen moeten vergeten te proberen "alles te hebben', want de praktijk leert dat dat niet zal lukken. In plaats daarvan raadt zij aan om slim te navigeren tussen de verlangens, verwachtingen en eisen van het leven.Alles is onderhandelbaar is een must-read voor ambitieuze vrouwen. Boordevol adviezen aan de hand van casestudy's en grappige anekdotes, humoristisch verteld.

Wil je het boek lezen?Alles is onderhandelbaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Meg Meyers Morgan. Lezen Alles is onderhandelbaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN