Afgelegen

Afgelegen - James Wood | Northernlights300.org

...15) Afgelegen buurt (1) Afgelegen dorpje (1) Afgelegen gebied (1) Afgelegen gehucht (1) Afgelegen landstreek (1) Afgelegen oord (2) Afgelegen plaats (6) Afgelegen plaatsje (2) Afgelegen plek (1) Afgelegen route (1) Afgelegen standplaats (1) Afgelegen streek (1) Afgelegen van een naamwoord (1) Afgelegen weg (2) Vertalingen van 'afgelegen' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen ... 10 Meest Afgelegen Plaatsen in de Wereld - Alletop10lijstjes ... . Vertalingen in context van "afgelegen" in Nederlands-Engels van Reverso Context: afgelegen gebieden, afgelegen plek, afgelegen gebied, de meest afgelegen, afgelegen regio's Vertalingen in context van "afgelegen" in Nederlands-Frans van Reverso Context: afgelegen gebieden, afgelegen regio's, de meest afgelegen, afgelegen plek, afgelegen gebied AFGELEGEN HUISJE IN EGMOND AAN DEN HOEF. Dit huisje ligt aan een doodlo ... afgelegen - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . Vertalingen in context van "afgelegen" in Nederlands-Engels van Reverso Context: afgelegen gebieden, afgelegen plek, afgelegen gebied, de meest afgelegen, afgelegen regio's Vertalingen in context van "afgelegen" in Nederlands-Frans van Reverso Context: afgelegen gebieden, afgelegen regio's, de meest afgelegen, afgelegen plek, afgelegen gebied AFGELEGEN HUISJE IN EGMOND AAN DEN HOEF. Dit huisje ligt aan een doodlopende weg tussen de bollenvelden, echt afgelegen dus. Vanaf hier is het maar een klein stukje lopen nar het strand, maar je kunt hier ook mooi paardrijden in de omgeving. Het huisje zelf heeft een vrij bijzondere vorm, maar biedt met drie slaapkamers genoeg ruimte voor zes ... afgelegen. voltooid deelwoord van afliggen; Gangbaarheid. Het woord afgelegen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd "afgelegen" herkend door: Dat afgelegen gebied speelt een cruciale rol in de wereldwijde watercirculatie en de uitwisseling van warmte, voedingszouten en koolstofdioxide met de Atlantische en de Indische Oceaan. belspo.be This isolated ...

INFORMATIE

AUTEUR
James Wood
DIMENSIE
4,73 MB
BESTANDSNAAM
Afgelegen.pdf

OMSCHRIJVING

Is geluk een vaardigheid die je onder de knie kunt krijgen of is geluk iets wat je toevallig bij je geboorte meekrijgt?Alan Querry, een succesvolle projectontwikkelaar uit het noorden van Engeland, heeft twee dochters: Vanessa, een filosofe die woont en lesgeeft in het Amerikaanse Saratoga Springs, en Helen, manager van een platenmaatschappij in Londen. De zussen hebben de echtscheiding van hun ouders en de vroege dood van hun moeder nooit helemaal verwerkt. Vooral voor Vanessa zijn deze gebeurtenissen bepalend geweest: vanaf haar tienerjaren wordt ze geplaagd door depressies. Wanneer ze gebukt gaat onder een nieuwe crisis, reizen Alan en Helen af naar Saratoga Springs. Gedurende zes winterse dagen in het dunbevolkte deel van de staat New York worstelt de familie Querry met de vragen die deze roman bezielen. Waarom vinden sommige mensen het leven zoveel moeilijker dan andere? Helpt het nadenken over dingen bij het vinden van geluk of zit dat je juist in de weg?Afgelegen is een intelligente en aangrijpende roman, rijk aan subtiele inzichten in de mens en vol scherpe en vaak grappige portretteringen.

Wil je het boek lezen?Afgelegen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Wood. Lezen Afgelegen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN