Sterrengids voor gebroken harten

Sterrengids voor gebroken harten - Silvia Zucca | Northernlights300.org

...s voor gebroken harten. Silvia Zucca. Fictie ... Sterrengids voor gebroken harten | LangZullenWeLezen! ... ... Onder begeleiding van haar persoonlijke sterrengoeroe Tio steekt Alice de handen uit de mouwen om uit te zoeken wat er voor haar in de sterren staat geschreven. Geef je mening ... Sterrengids voor gebroken harten; Sterrengids voor gebroken harten Silvia Zucca. Nederlands | Paperback € 21,99 + 43 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf ... Sterrengids voor gebroken harten - Silvia Zucca ... . Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. Sterrengids voor gebroken harten (Dutch Edition) eBook: Zucca, Silvia, Krijgsman, Edwin: Amazon.fr Operatie gebroken harten. Complexe scheiding begrijpen vanuit gehechtheids- en traumaperspectief. Het helen van gebroken harten valt te vergelijken met de complexiteit van een open hart operatie, maar dan van alle gezinsleden tegelijkertijd. Daarvoor moet je weten hoe het hart werkt en hoe, waar en wanneer je moet ingrijpen. Een onweerstaanbare roman voor iedereen met een hart dat ooit is gebroken, en misschien ook weer geheeld - en voor iedereen die wel eens in een boekwinkel komt. Recensie De boekwinkel voor gebroken harten door Jolanda Kalkman: Tom Hope denkt alles voor elkaar te hebben. Hij heeft een boerderij overgenomen van zijn oom Frank. De schapen doen het goed, de fruitbomen geven genoeg fruit en hij is gelukkig met zijn vrouw Trudy. Maar op een dag is Trudy ervandoor. Het enige wat ze…...

INFORMATIE

AUTEUR
Silvia Zucca
DIMENSIE
8,55 MB
BESTANDSNAAM
Sterrengids voor gebroken harten.pdf

OMSCHRIJVING

Alice gelooft niet in astrologie. Terwijl haar horoscoop rozengeur en maneschijn op alle fronten voorspelt, krijgt haar ex-vriend een kind (niet van haar uiteraard, hoe lang is het geleden dat ze seks heeft gehad?) en maakt ze op de werkvloer de ene na de andere klunzige fout door de nabijheid van een ongelooflijk aantrekkelijke man. Maar dan ontmoet Alice de aardige Tio. Dat het momenteel niet meezit, is allemaal de schuld van Saturnus die zich in haar sterrenbeeld Weegschaal ophoudt. Kortom: Alice lijdt aan een kosmisch syndroom van verrotte pech. Onder begeleiding van haar persoonlijke sterrengoeroe Tio steekt Alice de handen uit de mouwen om uit te zoeken wat er voor haar in de sterren staat geschreven.

Wil je het boek lezen?Sterrengids voor gebroken harten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Silvia Zucca. Lezen Sterrengids voor gebroken harten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN