Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland

Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland - Eddy van der Borght | Northernlights300.org

...uenties voor de vorm, de stijl en de inhoud van leidinggeven in kerken in Nederland ... Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland ... ... . Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland (Paperback). Heel kerkelijk Nederland schuift, piept en kraakt. De kerk is in de marge... T1 - Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland. A2 - van den Broeke, Leon. A2 - van der Borght, E.A.J.G. PY - 2020/3/17. Y1 - 2020/3/17. N2 - Heel kerkelijk Nederland schuift, piept en kraakt. De kerk is in de marge terechtgekomen en blijft krimpen. Hoe moeten leiders van k ... Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland ... . De kerk is in de marge terechtgekomen en blijft krimpen. Hoe moeten leiders van kerken anticiperen op deze postchristelijke samenleving? Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland is een boek dat zich over dit vraagstuk buigt. Dit is een recensie van Nico de Waal, oud-directeur van KokBoekencentrum. Dit is een bijdrage n.a.v. Religieus leiderschap in post-ch...

INFORMATIE

AUTEUR
Eddy van der Borght
DIMENSIE
6,49 MB
BESTANDSNAAM
Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Heel kerkelijk Nederland schuift, piept en kraakt. De kerk is in de marge terechtgekomen en blijft krimpen. Hoe moeten leiders van kerken anticiperen op deze postchristelijke samenleving? In dit boek buigt een groep theologen zich over nieuwe vormen van pionierend leiderschap. De auteurs laten zien welke uitdagingen er op dit moment zijn, wat de consequenties zijn van nieuwe vormen van leiderschap en hoe bestuurskunde kan helpen te begrijpen wat er nu precies gebeurt.

Wil je het boek lezen?Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eddy van der Borght. Lezen Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN