Schaduwliefde

Schaduwliefde - Bob Van Laerhoven | Northernlights300.org

...gen ze al naar het Amsterdamse. De debuut-cd is begin deze maand uitgekomen en belooft een grote toekomst voor de drie Gentenaren ... Schaduwliefde - R. Sepetys - (ISBN: 9789048809011) | De Slegte ... . Op het album staanLees meer Schaduwliefde | ISBN 9789048809011 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Schaduwliefde Bob van Laerhoven. Nederlands | Paperback € 21,99 + 43 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. of Afhalen ... Schaduwliefde - webcat.hostedwise.nl ... . Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. of Afhalen na 30 minuten. Ik haal af ... Schaduwliefde (e-book) Auteur: Bob Van Laerhoven; Categorieën: E-books, Literatuur, Romans; Waarom kunnen mensen zo wreed tegen elkaar zijn? In zijn zoektocht naar antwoorden concentreert Bob Van ... Schaduwliefde Annie Beullens, 22 januari 2015 Dat er voor en parallel aan de jodenvervolgingen en -transporten naar en in nazi-Duitsland ook in Rusland onder Stalin dergelijke en zo mogelijk nog gruwelijker dingen gebeurden tijdens de tweede wereldoorlog, daarover is veel minder gepubliceerd, althans niet in het domein van de jeugdliteratuur. Schaduwliefde, het boek waarmee Ruta Sepetys debuteerde, is net als Zout van de zee een prachtige historische roman dat zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Speciale uitgave in verband met 75 jaar vrijheid. Het is 1941 en Lina verheugt zich op de kunstacademie, waarvoor ze is toegelaten. Marit (15) las "Schaduwliefde" van Ruta Sepetys, Dit prachtige verhaal gaat over de 15-jarige Lina Vilkas. Samen met haar moeder Elena en broertje Jonas is ze gevangen genomen door de Russen. Haar vader is ook meegenomen, maar hij wordt niet samen met zijn gezin getransporteerd. Wanneer ze, vlak voor hun reis in de treinwagons, moeten…...

INFORMATIE

AUTEUR
Bob Van Laerhoven
DIMENSIE
10,24 MB
BESTANDSNAAM
Schaduwliefde.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom kunnen mensen zo wreed tegen elkaar zijn? In zijn zoektocht naar antwoorden concentreert Bob Van Laerhoven zich op individuen, maar op de achtergrond schemeren ideologieën, religies en politieke structuren door. Op confronterende wijze neemt de auteur ons in tien verhalen mee naar verschillende landen en tijdperken, met als rode draad de destructieve gevolgen van onze hartstochten: van het hedendaagse Syrië tot Algerije in de jaren vijftig, van de burgeroorlog in Liberia in de jaren negentig tot de opstand in Belgisch Congo in de jaren zestig. De tien verhalen belichten de schaduwkant van de liefde die de brandstof vormt voor onze gewelddadigheid, innerlijke eenzaamheid en gulzige ego's.

Wil je het boek lezen?Schaduwliefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bob Van Laerhoven. Lezen Schaduwliefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN