De guts en de glorie

De guts en de glorie - Roddy Doyle | Northernlights300.org

...januari 2014 Samenvatting Jimmy Rabbitte is terug ... Boek: De guts en de glorie - Geschreven door Roddy Doyle ... . Hij is nu zevenenveertig, heeft een liefhebbende vrouw, vier kinderen… en darmkanker. Wanneer hij na een afspraak in het ziekenhuis door Dublin loopt ontmoet hij twee oud-bandleden van The Commitments: de terminaal zieke Outspan Foster en de nog altijd bloedmooie Imelda Quirk. Algauw wordt Jimmy ook herenigd met zijn verloren gewaande broer Les…De Guts en de Glorie is een warme, humoristische roman over vriendschap en familie, waarin de dood en de keuze om te blijven leven ... Met 'De guts en de glorie' heeft Doyle niet a ... De guts en de glorie | Boeken ... ... Met 'De guts en de glorie' heeft Doyle niet alleen een boek geschreven voor de fans, maar een sterk staaltje literatuur an sich. Natuurlijk, de eerder gelezen achtergrond van de familie Rabbitte geeft het geheel een fijne diepgang, maar zelfs zonder die kennis is dit gewoon een ontzettend goed boek. Koop nu De guts en de glorie van Roddy Doyle bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! In 'De guts en de glorie' (Nijgh & Van Ditmar) treffen we een oude bekende, niet verrassend achter een pint in zijn vaste hoek in een pub: Jimmy Rabbitte, in Doyles debuut de aanjager van de ... De oprichter van de Ierse rockband 'The Commitments' is op zijn 47e nog steeds actief in de muziekwereld en bezoekt een driedaags muziekfestival.; Door Roddy Doyle De guts en de glorie | Bibliotheek Waregem Om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, stem je hiermee in. Ik wil meer weten over het gebruik van cookies OK, ik begrijp het De Guts en de Glorie is een warme, humoristische roman over vriendschap en familie, waarin de dood en de keuze om te blijven leven centraal staat. Auteur: Roddy Doyle; Uitgeverij: Nijgh & van Ditmar; NUR: 302 Roddy Doyle De guts en de glorie. Gedrukt boek . De oprichter van de Ierse rockband 'The Commitments' is op zijn 47e nog steeds actief in de muziekwereld en bezoekt een driedaags muziekfestival. Genre Humoristische roman, Fictie Onderwerpen...

INFORMATIE

AUTEUR
Roddy Doyle
DIMENSIE
3,61 MB
BESTANDSNAAM
De guts en de glorie.pdf

OMSCHRIJVING

Jimmy Rabbitte is terug. Hij is nu zevenenveertig, heeft een liefhebbende vrouw, vier kinderen... en darmkanker. Wanneer hij na een afspraak in het ziekenhuis door Dublin loopt ontmoet hij twee oud-bandleden van The Commitments: de terminaal zieke Outspan Foster en de nog altijd bloedmooie Imelda Quirk. Algauw wordt Jimmy ook herenigd met zijn verloren gewaande broer Les...De Guts en de Glorie is een warme, humoristische roman over vriendschap en familie, waarin de dood en de keuze om te blijven leven centraal staat.

Wil je het boek lezen?De guts en de glorie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roddy Doyle. Lezen De guts en de glorie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN