Vlissingen - wat was en is

Vlissingen - wat was en is - Harald Lavooij | Northernlights300.org

...het klopt dat staatssecretaris Barbara Visser al veel eerder bezig was met het zoeken naar alternatieve locaties voor de marinierskazerne en ze komt hier opnieuw mee weg, dan is dat een ware Houdini-act ... Vlissingen over afblazen marinierskazerne: 'Dit is het ... ... ." De Vlissingse CDA-fractievoorzitter Coen Bertijn is feitelijk niet eens verbaasd dat de staatssecretaris volgens een verhaal in de Volkskrant in het diepste geheim al ... Appartement te koop: Boulevard Bankert 628 630 4382 AC Vlissingen "Dit is het schofferen van een hele provincie", dat is de woedende reactie van wethouder Albert Vader over het afblazen van de verhuizing van de marinierskazerne naar Vlissingen. Vanmiddag meldden ... RUIME instapklare hoekwoning met vier slaapkamers, aangebouwde inpandig te bereiken garage en dit gesitueerd in de kindvriendelijke woonwijk West-Souburg te Vlissingen. WONEN Wat ... Vlissingen bezienswaardigheden top 10 ... . Vanmiddag meldden ... RUIME instapklare hoekwoning met vier slaapkamers, aangebouwde inpandig te bereiken garage en dit gesitueerd in de kindvriendelijke woonwijk West-Souburg te Vlissingen. WONEN Wat bij binnenkomst opvalt is de ruime tuin gerichte woonkamer. Deze Vlissingen (Dutch pronunciation: [ˈvlɪsɪŋə(n)] (); Zeelandic: Vlissienge; historical name in English: Flushing) is a municipality and a city in the southwestern Netherlands on the former island of Walcheren.With its strategic location between the Scheldt river and the North Sea, Vlissingen has been an important harbour for centuries.It was granted city rights in 1315. Met onze locatie in Vlissingen zijn wij in Nederland een van de grondleggers geweest voor de veiligheidstrainingen in de offshore- en scheepvaartwereld, zoals de diverse STCW- en Nogepa trainingen. Vele cursussen worden verzorgd in samenwerking met o.a. Veiligheidscentrum Zeeland te Vlissingen, De Ruyter Academy van de HZ University of Applied Sciences en het Maritiem en Logistiek College van ... VLISSINGEN - Onhandige stuurmanskunst. Dat is volgens de politie te water de oorzaak van de opmerkelijke manoeuvre die het containerschip Valdivia donderdagmiddag maakte bij het Badstrand in Vlissingen. Even leek het er op alsof het bijna 179 meter lange gevaarte het strand op zou komen. Huis te koop: Paul Krugerstraat 145, Vlissingen. Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt. Beschrijving: 'Wat een heerlijk ruim appartement met drie slaapkamers. Het betreft het type maisonnette wat wil zeggen dat u beschikking heeft over twee verdiepingen. De uitstraling van dit appartement is modern en is geheel instapklaar met vernieuwde badkamer en een zeer nette keuken....

INFORMATIE

AUTEUR
Harald Lavooij
DIMENSIE
11,14 MB
BESTANDSNAAM
Vlissingen - wat was en is.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen vinden het leuk te zien hoe Vlissingen veranderd is in de afgelopen decennia. Dit boek beschrijft dan ook een tocht door het hedendaagse Vlissingen en het Vlissingen van rond het jaar 1900. Veel markante, opvallende en typische gebouwen en objecten, die ruim een eeuw geleden zijn vastgelegd op prentbriefkaarten, worden getoond en vergeleken met de huidige situatie. Een en ander is aangevuld met foto’s van een aantal karakteristieke objecten en vergezichten. Helaas bestaan sommige, veelal prachtige, panden niet meer, maar om u deze niet te onthouden, zijn hiervan toch oude foto’s afgebeeld. Vlissingen is een oude stad met een zeer rijke historie. Dit boek is echter niet bedoeld als geschiedenisboek. Ook wordt geen compleet overzicht gegeven van geheel Vlissingen. Daar is de stad te veel voor veranderd. De tocht begint op het Nollehoofd en gaat via Boulevard Evertsen, Boulevard Bankert en Boulevard De Ruyter naar de oude binnenstad van Vlissingen. Hier en daar is van de route afgeweken om een aantal bezienswaardigheden niet te kort te doen.Standaard is het boek niet gesigneerd maar op verzoek signeert de auteur uw boek of voorziet deze van een opdracht.

Wil je het boek lezen?Vlissingen - wat was en is in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harald Lavooij. Lezen Vlissingen - wat was en is Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN