Pan

Pan - Ria Maes | Northernlights300.org

...ze god genoemd en ontstond volgens de mythologie als volgt ... PAN&ZO - PAN&ZO - Home ... . Pan had een oogje op de nimf Syrinx maar hij had pech: Syrinx wilde maagd blijven. Terwijl Pan haar achterna zat bad de nimf tot de goden om verlost te worden van haar achtervolger. S-pan Oranjerood TOP 2000 S (01) S-pan Zwart Top 2000 S (02) S-pan Leigrijs TOP 2000 S (03) S-pan Donkerbruin TOP 2000 S (04) S-pan Donkerrood TOP 2000 S (10) op aanvraag verkrijgbaar; S-pan Graniet TOP 2000 S (33) S-pan Herfstkleur Plus TOP 2000 S (90) op aanvraag verkrijgbaar; S-pan Herfstkleur TOP SG (69) op aanvraag verkrijgbaar Pan- definition, a combining form meaning "all," occurring originally in loanwords from Greek (panacea; panoply), but now used freely as a general formative (panleukopenia; panorama; pantelegraph; pantheism; pantonality), and especially in terms, formed at will, implying the union of all branches of a group (Pan-Christian; Panhellenic; Pan-Slavism). PAN Podium biedt de bezoeker van PAN Amsterdam een afwis ... Pan - 25 definities - Encyclo ... . PAN Podium biedt de bezoeker van PAN Amsterdam een afwisselend programma van inspirerende, interactieve presentaties en wetenswaardigheden over uiteenlopende aspecten van kunst en de kunstmarkt. Het programma werd in 2015 gelanceerd en is met bijdragen van toonaangevende musea, instituten, verenigingen en kunstinitiatieven zeer succesvol. U kunt PAN niet transparant gebruiken tijdens VPOINTof DVIEW, of terwijl een andere ZOOM- PAN- ofVIEW-opdracht wordt uitgevoerd. Snelmenu Pan. Klik met de rechtermuisknop in het tekengebied terwijl PAN actief is om het snelmenu hiervoor te openen. De volgende opties worden weergegeven: Exit Hiermee annuleert u PAN of ZOOM. Pannen...

INFORMATIE

AUTEUR
Ria Maes
DIMENSIE
3,42 MB
BESTANDSNAAM
Pan.pdf

OMSCHRIJVING

Pan, de naam van een mythische god, geschreven in het bloed van gekeelde slachtoffers. Antwerpen slaapt niet meer. De stad is in de ban van een seriemoordenaar. Wetsdokter Tom Beckx krijgt de lijken op zijn snijtafel. Samen met rechercheurs Suzanne Jacobs en Raoul De Vuyst gaat hij koortsachtig op zoek naar de sadistische moordenaar. Een zoektocht die voor hem alsmaar persoonlijker wordt. Opgehitst door de pers en met de hete adem van de politiek in zijn nek gaat de wetsdokter soms een stap te ver en waant hij zich zelf een rechercheur. Kan hij de god van het woud stoppen?

Wil je het boek lezen?Pan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ria Maes. Lezen Pan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN