Over God gesproken

Over God gesproken - Gerrit Immink | Northernlights300.org

...ele kanten van God … ook als moeder. In de bijbel komen heel wat beelden van God op ons af ... Over God gesproken - Stichting Bijbelwijzer ... . Een van de bekendste is het beeld van God de vader. Maar ook het beeld van God als moeder komt een aantal keer voor. Op Moederdag, zondag 10 mei 2020, legt ds. Psalm 91 -15-: Over Gods beloften gesproken. Spreker: Cees van der Vlist. Serie: Brachot baBoker. Passage: Psalm 91. Wie in de schuilplaats van de Allerhoogste is gezeten, 5. Over het spreken van God gesproken 1 God sprak bij wijze van spreken Hoe komen Godswoorden ... God (algemeen) - Wikipedia ... . Over het spreken van God gesproken 1 God sprak bij wijze van spreken Hoe komen Godswoorden tot stand? Hoe sprak God door de profeten? Het spreken van God: een zaak van geloof God sprak bij wijze van spreken Het zal iedereen, die ook maar enigszins vertrouwd is met de Bijbel, opgevallen zijn hoe vaak er uitspraken in voorkomen die ... Psalm 94 -5-: Over God die hoort en ziet gesproken. Spreker: Cees van der Vlist. Serie: Brachot baBoker. Passage: Psalm 94. O God van alle wraak, HEERE, God van alle wraak, verschijn blinkend! Rechter van de aarde, verhef U, ... Het boek Over God gesproken, geschreven door Gerrit Immink, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerrit Immink
DIMENSIE
5,11 MB
BESTANDSNAAM
Over God gesproken.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek gunt ons een blik in de werkkamer van de dominee. Wekelijks een preek maken is een hele klus. Tijdens dat voorbereidingsproces wordt een beroep gedaan op theologische, communicatieve en pastorale vaardigheden. Want soms zijn kerkgangers geboeid naar een preek, maar het kan ook gebeuren dat ze afhaken en het hen werkelijk niets doet. Hoe raken kerkgangers betrokken en met welke stijl en inhoud spreken voorgangers hun hoorders aan? In dit boek komen enkele grondlijnen van de preek aan de orde: is de verkondiging werkelijk Woord van God?, de preek als performance en het vraagstuk van de hermeneutiek. Het boek is bedoeld voor allen die beter zicht willen krijgen op de preek.

Wil je het boek lezen?Over God gesproken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerrit Immink. Lezen Over God gesproken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN