Meisjes, moslims & motoren

Meisjes, moslims & motoren - Gaea Schoeters | Northernlights300.org

...s in de moslimlanden helemaal anders leven ... Bureau ISBN - Meisjes, moslims & motoren ... . Een aangename avond, een keertje zonder TV en toch met beelden die we nooit zullen zien op TV. Meisjes, Moslims & Motoren - het prikbord Gaea Schoeters & Trui Hanoulle Wij schreven het boek, u las het (of nog niet). Nu schrijft u en wij lezen. Het boek is --helaas-- volledig uitverkocht in de papieren versie maar het e-boek kan u wel nog krijgen via Gaea's website. Meisjes, moslims & motoren is het verhaa ... Heruitgave: Meisjes, moslims & motoren - Motor.NL ... . Meisjes, moslims & motoren is het verhaal van een lange reis door het Midden-Oosten, van het slingerende pad naar het onbekende dat zich eindeloos voor de wielen uitstrekt. De motorvrouwen doen ieder op hun eigen manier verslag van deze unieke reis: Hanoulle met foto's, Schoeters met woorden. Meisjes, moslims & motoren (Paperback). "Met de motor naar Iran? Twee meisjes? Is dat niet gevaarlijk? Waarom nu juist daarnaartoe?' Het korte antwoord:... Meisjes, moslims & motoren is het verhaal van een lange reis door het Midden-Oosten, van het slingerende pad naar het onbekende dat zich eindeloos voor de wielen uitstrekt. De motorvrouwen doen ieder op hun eigen manier verslag van deze unieke reis: Hanoulle met foto's, Schoeters met woorden. Meisjes, moslims & motoren: 2 vrouwen, 2 motoren, 9 moslimlanden, 30000 kilometer | Trui Hanoulle, Gaea Schoeters | ISBN: 9789021409603 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Meisjes, moslims en motoren. Foto: rr. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Delen. Tweet. Mail. Zandhoven - Op 4 juli organiseren de Bibburen (waartoe ook de bib van Zandhoven behoort) de ... Meisjes, moslims & motoren direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Gaea Schoeters (°1976) schrijft romans, operalibretto's, scenario's en theaterteksten. Als auteur debuteerde ze met het reisboek Meisjes, moslims en motoren, over de zeven maand lange motorreis die ze in 2007 samen met fotografe Trui Hanoulle maakte door Iran, Centraal-Azië en het Arabisch Schiereiland. Later volgden de romans Diggers, De kunst van het vallen en Zonder Titel #1. Meisjes, moslims & motoren is het verhaal van een lange reis door het Midden-Oosten, van het slingerende pad naar het onbekende dat zich eindeloos voor de wielen uitstrekt. De motorvrouwen doen ieder op hun eigen manier verslag van deze unieke reis: Hanoulle met foto's, Schoeters met woorden....

INFORMATIE

AUTEUR
Gaea Schoeters
DIMENSIE
4,58 MB
BESTANDSNAAM
Meisjes, moslims & motoren.pdf

OMSCHRIJVING

LET OP: dit e-book heeft een fixed layout en is het beste te lezen op tablets of op e-readers met tablet functionaliteit "Met de motor naar Iran? Twee meisjes? Is dat niet gevaarlijk? Waarom nu juist daarnaartoe?' Het korte antwoord: uit nieuwsgierigheid. Omdat Gaea Schoeters en Trui Hanoulle niet geloven dat moslimlanden gevaarlijker zijn dan andere. En omdat het een wilde meisjesdroom is: stoer, avontuurlijk en een tikje nostalgisch. Dus vertrekken ze, oostwaarts, op zoek naar een ongerepte wereld, waar de tijd trager verloopt. Onderweg volgen ze het spoor van twee Zwitserse schrijfsters, Annemarie Schwarzenbach en Ella Maillart, die in 1939 samen naar Afghanistan reden.Meisjes, moslims & motoren is het verhaal van een lange reis door het Midden-Oosten, van het slingerende pad naar het onbekende dat zich eindeloos voor de wielen uitstrekt. De motorvrouwen doen ieder op hun eigen manier verslag van deze unieke reis: Hanoulle met foto's, Schoeters met woorden. De een als ervaren motor- en wereldreiziger, de ander met het ongeremde enthousiasme van een first-timer.

Wil je het boek lezen?Meisjes, moslims & motoren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gaea Schoeters. Lezen Meisjes, moslims & motoren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN