Ontslag, en nu?!

Ontslag, en nu?! - Ir. Victoria Waney | Northernlights300.org

...oort dat je ontslagen wordt. En om uit te zoeken of je werkgever de kosten van een advocaat wil betalen ... Ontslagen wat nu? Ik word ontslagen, waar heb ik recht op ... ... . Op het moment dat ik hoorde dat ik ontslagen zou worden, was dat natuurlijk niet prettig. Ik ben nu een paar maanden verder en ik ben positiever gestemd. Ontslagen, wat nu? Je bent of wordt ontslagen? Je hele bestaan staat op het spel en er komt een hoop op je af. ... Ontslagen en vast contract. Als je een vast contract hebt, kun je alleen ontslagen worden, als de werkgever een hele goede reden ... Ontslag krijgen: wat moet je als werknemer vooral wel en ... ... . Als je een vast contract hebt, kun je alleen ontslagen worden, als de werkgever een hele goede reden heeft en dit kan aantonen. Minister Koolmees lijkt nu gehoor te geven, door bij de opvolgende noodmaatregelen werkgevers niet meer voor de keuze van subsidie of ontslag te stellen, maar door deze naast elkaar toe te staan. Eerder leidde kritiek vanuit werkgevers en brancheverenigingen op de NOW-regeling overigens ook al tot aanpassing (zie: Tozo, TOGS en NOW: update noodmaatregelen coronacrisis ). Ontslagen en nu? Wordt u ontslagen of bent u bang dat dat gebeurt? Uw werkgever kan u niet zomaar ontslaan. Hij moet daarvoor een goede reden hebben. Bent u het niet eens met uw werkgever en wilt u advies? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met een van onze arbeidsrechtspecialisten. Ontslag nemen en spijt hebben: Wat nu? 5 september 2014. Vandaag kregen we een interessante vraag binnen van een lezer van Wet & Recht. Ze had namelijk op haar werk een conflict met een collega gehad. Dat conflict was (verbaal) uit de hand gelopen en uiteindelijk was haar werkgever erin betrokken. Ontslag en nu? Wist jij dit al over zonnebrillen voor je baby of kind? Een zonnebril beschermt de ogen van je kindje: dit wil je weten! 18 berichten / 0 nieuw . Onderwerp gesloten. Nieuwste reactie. za, 09/01/2010 - 15:55 #1. ffanno. Ontslag en nu? ... Ontslag en wat nu? Ontslag moet altijd officieel geregeld worden, er moet iets op papier komen. Ontslag is ingrijpend en het is verstandig om daar wel even de tijd voor te nemen. Stel als werkgever niet iets 'even' op en onderteken als werknemer niet direct een voorstel....

INFORMATIE

AUTEUR
Ir. Victoria Waney
DIMENSIE
8,44 MB
BESTANDSNAAM
Ontslag, en nu?!.pdf

OMSCHRIJVING

Ontslag, het overkomt Alexa, Menno en Frank. Alexa moet in een reorganisatie op haar eigen baan solliciteren en wordt afgewezen. Na een vijandige overname staat Frank op straat. Menno van 56, krijgt een burn-out. Na zijn herstel wordt hij stelselmatig uitgerookt. Ontdek hoe de hoofdpersonen hun uitdagingen aangaan, persoonlijk effectiever worden en tenslotte antwoord krijgen op hun vraag: Ontslag, en nu?! Ondanks de economische omstandigheden is er beslist leven na gedwongen ontslag. Voor wie vasthoudend en hoopvol blijft, is er een kans om de grote droombaan én de grote liefde tegen te komen. Grijp die kans!

Wil je het boek lezen?Ontslag, en nu?! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ir. Victoria Waney. Lezen Ontslag, en nu?! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN