Afrikaans geheim

Afrikaans geheim - Rogier Martin du Gard | Northernlights300.org

...ng bij zal blijven. De pers over het werk van Roger Martin du Gard 'Een combinatie van melodrama en inzicht in de menselijke natuur, dat vind je nog bij De Thibaults, het familiedrama van een vergeten Nobelprijswinnaar ... Afrikaans geheim - Roger Martin du Gard | 9789029092012 ... ... .' Vrij Nederland geheim vertaling in het woordenboek Nederlands - Afrikaans op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Afrikaans geheim direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Afrikaans Geheim Auteur: Roger Martin du Gard Oorspronkelijke titel: Confidence Africaine Vertaald en van een nawoord voorzien door : Anneke Alderlieste Verschenen bij: J.M. Meulen ... Afrikaans geheim [e-Book] - Roger Martin du Gard - (ISBN ... ... .nl. Voor al je literatuur en romans. Afrikaans Geheim Auteur: Roger Martin du Gard Oorspronkelijke titel: Confidence Africaine Vertaald en van een nawoord voorzien door : Anneke Alderlieste Verschenen bij: J.M. Meulenhoff bv (2009) Prijs: € 10,- Afrikaans geheim is ogenschijnlijk een simpel relaas, maar door zijn structuur - een soort stuivertje wisselen tussen echt en onecht, fictie en werkelijkheid - wordt het een raadselachtig, levensecht verhaal. Niet leverbaar € 10,00 ... Bestel Afrikaans geheim van Roger Martin du Gard. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Afrikaans geheim bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Afrikaans geheim is een even raadselachtig als levensecht verhaal dat de lezer nog lang bij zal blijven. De pers over het werk van Roger Martin du Gard 'Een combinatie van melodrama en inzicht in de menselijke natuur, dat vind je nog bij De Thibaults, het familiedrama van een vergeten Nobelprijswinnaar.' Vrij Nederland Van de schrijver van de veelgeprezen romancyclus De Thibaults In Afrikaans geheim noteert Martin du Gard de ontboezeming die hij van een medepassagier hoorde op een boot van Noord-Afrika naar Marseille. Boekhandelaar Leandro biecht de auteur in een zoele Afrikaans geheim is een even raadselachtig als levensecht verhaal dat de lezer nog lang bij zal blijven. De pers over het werk van Roger Martin du Gard 'Een combinatie van melodrama en inzicht in de menselijke natuur, dat vind je nog bij De Thibaults, het familiedrama van een vergeten Nobelprijswinnaar.' Roger Martin du Gard - Afrikaans geheim. Vertaald uit he...

INFORMATIE

AUTEUR
Rogier Martin du Gard
DIMENSIE
9,94 MB
BESTANDSNAAM
Afrikaans geheim.pdf

OMSCHRIJVING

Mysterieus meesterwerkje van de Nobelprijswinnaar. In 1930, tijdens een onderbreking van De Thibaults, schrijft Martin du Gard deze korte novelle over een liefde tussen broer en zuster, waaruit een kind, Michele, wordt geboren. Op een heldere, zoele avond, als Martin du Gard met een postboot uit Afrika terugkeert, maakt de boekhandelaar Leandro hem met een haast naïeve oprechtheid deelgenoot van deze geschiedenis. Afrikaans geheim is ogenschijnlijk een simpel relaas, maar door zijn structuur - een soort stuivertje wisselen tussen echt en onecht, fictie en werkelijkheid - wordt het een raadselachtig, levensecht verhaal.

Wil je het boek lezen?Afrikaans geheim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rogier Martin du Gard. Lezen Afrikaans geheim Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN