Passages deel 3 - na de tweede Wereldoorlog

Passages deel 3 - na de tweede Wereldoorlog - Greet Draye | Northernlights300.org

...r elkaar, de Sovjet-Unie (communistisch) en de Verenigde Staten (kapitalistisch) ... PDF Objecten gebouwd na de Tweede Wereldoorlog - Deel II ... . ... Polen na de Tweede Wereldoorlog De ontwikkelingen in Oost-Europa. De oorlog na de oorlog. Eigenlijk is de Tweede Wereldoorlog nooit helemaal weggeweest. Al bijna 65 jaar heeft de herinnering aan de ingrijpende gebeurtenisse... De Tweede Wereldoorlog is een historisch werk van Winston Churchill.Het beschrijft de periode 1919-1945, dat wil zeggen vanaf het einde van de Eerste Wereldoorlog tot het einde van de Tweede Wereldoorlog.. De Engelse versie (The Second World War) bestaat uit zes delen en verscheen v ... Boeken | Oorlog en Militair - Marktplaats ... .. De Engelse versie (The Second World War) bestaat uit zes delen en verscheen vanaf 1948.De vierde editie van de Nederlandse vertaling, uitgegeven in 1989 door Tirion, bestaat uit twaalf delen : Doos van Pandora. De oorlog was nog helemaal niet voorbij, stelt de Britse historicus Keith Lowe vast in een even fascinerend als gewelddadig boek: Het woeste continent - Europa in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog.Hij geeft een zeer gedetailleerd en daarmee gruwelijk verslag van de grote variëteit van geweld die na mei 1945 voortduurde....

INFORMATIE

AUTEUR
Greet Draye
DIMENSIE
6,85 MB
BESTANDSNAAM
Passages deel 3 - na de tweede Wereldoorlog.pdf

OMSCHRIJVING

Uitgeverij Averbode lanceert samen met historici verbonden aan de K.U.Leuven een nieuwe reeks handboeken voor het geschiedenisonderwijs, Passages.De handboeken zijn het resultaat van een intense samenwerking tussen de auteurs en andere academische historici. Daarom zijn de nieuwste historiografische geïntegreerd.De samenwerking met de leerkrachtengroep resulteert in een reeks die bijzondere aandacht heeft voor de behoeftes van de lespraktijk.De wisselwerking tussen auteurs, academici en leerkrachten levert een verfrissend concept op, waarin het verhaal van het verleden centraal staat.De nieuwe handboeken geven u en uw leerlingen de kans een verhaal over het verleden te ontdekken en daarbij af te stappen van de platgetreden paden. U kunt een eigen weg, een eigen passage kiezen.

Wil je het boek lezen?Passages deel 3 - na de tweede Wereldoorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Greet Draye. Lezen Passages deel 3 - na de tweede Wereldoorlog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN