De jongen achter het masker

De jongen achter het masker - Greet Beukenkamp | Northernlights300.org

...ld te hebben. De jongen achter het masker heeft als grootste pluspunt de authentieke sfeer die door de schrijfster wordt gecreëerd ... De jongen achter het masker - Greet Beukenkamp | biebmiepje ... . Helaas is het verhaal zelf eerder aan de magere kant, waardoor je als lezer op je honger naar ontdekkingen blijft zitten. DE JONGEN ACHTER HET MASKER (The boy behind the mask) (English version at the bottom) In deze historische roman lopen twee verhalen door elkaar heen. Het hoofdverhaal wordt verteld door Maïa, de voedster van Toetankhamon. Ze heeft een nauwe band met hem, die blijft bestaan als h ... Greet Beukenkamp - Wikipedia ... . Het hoofdverhaal wordt verteld door Maïa, de voedster van Toetankhamon. Ze heeft een nauwe band met hem, die blijft bestaan als hij als negenjarige jongen tot farao wordt gekroond. De Kampeerclub (2008) Anne & Anne (2009) Anne & Anne Heruitgave (2010) Zwarte Panter (2011) Gewoonweg verdwenen (2011) Voor eeuwig de jouwe (2014) The flight of the seagull, Engelse vertaling van Al het water van de zee; De jongen achter het masker (2016) Mijn onvergetelijke ontvoerder (2017) Externe link. Website van Greet Beukenkamp Bestel De jongen achter het masker van Greet Beukenkamp. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In De jongen achter het masker brengt Greet Beukenkamp ons bijna 3300 jaar terug in de tijd, de tijd van Toetankhamon. Middels historische feiten creëert Beukenkamp een eigen verhaal en wekt ze Maïa, Toets' verzorgster, tot leven. Beukenkamp slaat daarbij, gelukkig, ... De jongen achter het masker direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Maïa heeft als voedster van Toetankhamon een nauwe band met hem, die blijft bestaan als hij als negenjarige jongen tot farao wordt gekroond. Tien jaar later krijgt ze bericht van zij...

INFORMATIE

AUTEUR
Greet Beukenkamp
DIMENSIE
4,86 MB
BESTANDSNAAM
De jongen achter het masker.pdf

OMSCHRIJVING

Maïa heeft als voedster van Toetankhamon een nauwe band met hem, die blijft bestaan als hij als negenjarige jongen tot farao wordt gekroond. Tien jaar later krijgt ze bericht van zijn dood. Tijdens een veldtocht tegen het Hettische leger is zijn strijdwagen omgeslagen. Was het een dom ongeluk of was het moord? Ooit heeft Maïa Toet beloofd om de koningin bij te staan, mocht hem iets overkomen. Daardoor raakt Maïa ook betrokken bij de strijd om de troon. Ze moet vluchten, samen met de koningin en Nakhtmin, de commandant van de lijfwacht. Om haar verdriet over de dood van 'haar jongen' te verwerken voert ze in gedachten gesprekken met hem en brengt zo het kind tot leven waarvan ze houdt alsof het haar eigen zoon is.Een historische young adultroman vol spanning, avontuur en intriges.Liefde, moord en drama liggen heel dicht bij elkaar in dit uitstekend gedocumenteerde verhaal over de farao die tot de verbeelding blijft spreken.

Wil je het boek lezen?De jongen achter het masker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Greet Beukenkamp. Lezen De jongen achter het masker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN