Het zwaard van Mechdany

Het zwaard van Mechdany - Peter Schaap | Northernlights300.org

...opdracht uitvoeren voor hun moeder. Buy Het zwaard van Mechdany 01 by Peter Schaap (ISBN: 9789460860348) from Amazon's Book Store ... Het zwaard van Mechdany, Peter Schaap | 9789490767969 ... ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Buy Het zwaard van Mechdany by Peter Schaap from Amazon's Fiction Books Store. Everyday low prices on a huge range of new releases and classic fiction. Bestel Het zwaard van Mechdany Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Noté /5: Achetez Het zwaard van Mechdany de Schaap, Peter: ISBN: 9789460860348 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Scopri Het zwaard van Mechdany di Peter Schaap: spedizione gratuita per i ... Het zwaard van Mechdany - Peter Schaap - 9789490767969 ... ... .fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Scopri Het zwaard van Mechdany di Peter Schaap: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Fnac: Het zwaard van Mechdany, Peter Schaap". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Get this from a library! Het zwaard van Mechdany. [Peter Schaap] -- Twee halfbroers, de ene magisch begaafd, de ander volstrekt allergisch voor magie, moeten een vreselijke opdracht uitvoeren voor hun moeder. Het zwaard van Mechdany (2012) De zwarte troon (2014) Bibliografie prehistorische fantasy. Ogen van ivoor (1994) (Tetralogie deel 1) Het teken van het steppenpaard (1996) (Tetralogie deel 2) Kinderen van de aardvrouw (1996) (Tetralogie deel 3) Het lied van de steen (1999) (Tetralogie deel 4) Het Woud van de Maker ......

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Schaap
DIMENSIE
10,49 MB
BESTANDSNAAM
Het zwaard van Mechdany.pdf

OMSCHRIJVING

Een wapen, geladen met ongekende magie, wordt van de smid Odan gestolen door zijn rivaal in de liefde: de elf en moordenaar Tazumann, die aansluitend wegvlucht en het hele eiland een magische versluiering oplegt. Jaren later, als de spreuk is weggesleten, keren herinneringen terug en daarmee ook het besef dat er een moordenaar en een echtbreker ver weg op de keizerstroon zit.Om wraak te nemen en hun eiland voor meer onheil te behoeden, ondernemen twee halfbroers - de één een magiër, de ander allergisch voor magie - samen een onmogelijke en avontuurlijke reis naar Kataraktis, het hart van het keizerrijk. Kataraktis, een verbijsterende en levensgevaarlijke stad boven reusachtige watervallen, waar alleen de onderwereld kansen biedt en waar de keizer een concordaat heeft gesloten met de oppermachtige Demonenheer. De opdracht van de broers: dood de keizer!OVER DE AUTEUR:Peter schaap is auteur van tientallen Fantasy- en jeugdromans. Hij is tevens de trotse winnaar van de Archeon Oeuvreprijs. Zijn romans hebben doorgaans een historische achtergrond, of in ieder geval een link daarmee. Bij Zilverspoor verschenen van zijn hand ´De zwarte troon´, `Het zwaard van Mechdany´, ´Mistwereld´, ´Zwermtijd´, ´Heksen in Hallumseput´ en ´Het Slavenschip´.

Wil je het boek lezen?Het zwaard van Mechdany in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Schaap. Lezen Het zwaard van Mechdany Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN