De sterrenbeelden / De fijngevoelige kreeft

De sterrenbeelden / De fijngevoelige kreeft - Armand Eisen | Northernlights300.org

...ngen. De Kreeft op het Werk. Het sterrenbeeld Kreeft heeft veel plichtsgevoel, ze doen hun uiterste best en zijn loyaal aan hun werkgever ... Astrologie - Lees hier alles over de Kreeft ... . Kreeft moet om werkzaamheden goed uit te voeren uit zichzelf gemotiveerd zijn. Als Kreeften niet in hun werk kunnen opgaan vluchten ze in hun eigen fantasierijke gedachten. Als Kreeft vertegenwoordig je als het ware het vierde kosmische principe en ben je tevens de hekkensluiter van de eerste groep van vier de pioniers van de sterrenbeelden en hun elementen. Je bent gevoelig voor sferen en zult herkennen dat je lastige situaties van je omgeving sterk aanvoelt. De sterrenbeelden - De fijngevo ... Eigenschappen-horoscoop voor het Sterrenbeeld Kreeft ... . Je bent gevoelig voor sferen en zult herkennen dat je lastige situaties van je omgeving sterk aanvoelt. De sterrenbeelden - De fijngevoelige kreeft. Volg de sterren! Dit is geen gewoon boek. Het is uw boek, uw persoonlijke gids voor het leven. Raadpleeg het om uw diepste verlangens te onderkennen, uw liefdesleven nieuw leven in te blazen of om uzelf beter te leren kennen. Doorkruis de dierenriem om uw relatie met andere zonnetekens te doorgronden en te ontdekken met welk teken u zich het beste ... Hoera! Het is de verjaardagsmaand van de Kreeft. We zijn dol op de Kreeft. Het is het sterrenbeeld dat in de paskamers van H&M in tranen kan uitbarsten omdat een nummer van Enya wordt gespeeld en tevens het sterrenbeeld dat altijd ibuprofen bij de hand heeft voor het geval iemand hoofdpijn krijgt. Buy De sterrenbeelden - De fijngevoelige kreeft: Volg de sterren! 01 by ARMAND EISEN (ISBN: 9789044719222) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Iedereen die geboren is vanaf 22 juni t/m 23 juli is een Kreeft als Sterrenbeeld. Eigenschappen sterrenbeeld Kreeft Aan ieder soort sterrenbeeld zijn enkele eigenschappen gekoppeld die typisch zijn voor dit sterrenbeeld. Per sterrenbeeld sommen wij deze graag voor u op. Positieve eigenschappen van een Kreeft : - Liefdevol & Emotioneel - Betrouwbaar & Loyaal - Zorgzaam & Flexibel ... De fijngevoelige Kreeft De mensen die van 22 juni tot 22 juli onder het teken van de Kreeft werden geboren, zijn gevoelige en zorgzame types. De Maan is de heerser van dit teken, en op raadselachtige manier reageren Kreeften als eb en vloed op de schijngestaltes van de Maan. Kreeft. De Kreeft is één van de twaalf sterrenbeelden van de dieren...

INFORMATIE

AUTEUR
Armand Eisen
DIMENSIE
7,70 MB
BESTANDSNAAM
De sterrenbeelden / De fijngevoelige kreeft.pdf

OMSCHRIJVING

Volg de sterren!Dit is geen gewoon boek. Het is uw boek, uw persoonlijke gids voor het leven. Raadpleeg het om uw diepste verlangens te onderkennen, uw liefdesleven nieuw leven in te blazen of om uzelf beter te leren kennen. Doorkruis de dierenriem om uw relatie met andere zonnetekens te doorgronden en te ontdekken met welk teken u zich het beste één voelt. Astrologie is de sleutel tot uw spirituele en emotionele ontplooiing, en wijst u de weg naar wie u bent en wie u kunt zijn. En bovendien is astrologie leuk.Volg de sterren!

Wil je het boek lezen?De sterrenbeelden / De fijngevoelige kreeft in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Armand Eisen. Lezen De sterrenbeelden / De fijngevoelige kreeft Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN