Transformeren om te overleven

Transformeren om te overleven - Herman Toch | Northernlights300.org

...om te overleven geeft Herman Toch zijn visie op onze veranderende wereld ... Transformeren om te overleven eBook by Herman Toch ... ... . Bovendien doet hij aan de hand van tien paradigma's een nieuwe soort marketing uit de doeken en toont hij aan wat merken moeten doen om succesvol te zijn en een winnende positie uit te bouwen. Transformeren om te overleven | ISBN 9789401410328 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In Transformeren om te overleven geeft Herman Toch zijn visie op onze ... PDF Transformeren om te overleven2 - MediaSpecs ... . In Transformeren om te overleven geeft Herman Toch zijn visie op onze veranderende wereld. Bovendien doet hij aan de hand van tien paradigma's een nieuwe soort marketing uit de doeken en toont hij aan wat merken moeten doen om succesvol te zijn en een winnende positie uit te bouwen. Transformeren om te overleven In Transformeren om te overleven geeft Herman Toch zijn visie op onze snel veranderende wereld. Bovendien doet hij aan de hand van tien paradigma's een nieuw soort marketing uit de doeken en toont hij aan wat merken moeten doen om succesvol te zijn en een winnende positie uit te bouwen. Alle marketingparadigma´s samengevat van het boek Transformeren om te overleven van Herman Toch. Deze samenvatting komt uit het blauwe boek van Herman Toch. Dit boek is helaas alleen nog maar verkrijgbaar als E-book. Lees „Transformeren om te overleven" door Herman Toch verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De wereld is in volle transformatie. Onze denkmodellen tijdperk lijken niet meer te kloppen. We doen alles volgens het b... In Transformeren om te overleven geeft Herman Toch zijn visie op onze veranderende wereld. Bovendien doet hij aan de hand van tien paradigma's een nieuwe soort marketing uit de doeken en toont hij aan wat merke...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Toch
DIMENSIE
7,83 MB
BESTANDSNAAM
Transformeren om te overleven.pdf

OMSCHRIJVING

Nieuwe denkmodellen voor marketing en management De wereld is in volle transformatie. Onze denkmodellen lijken niet meer te kloppen. We doen alles volgens het boekje, consumenten en klanten hebben sympathie en positieve associaties met ons merk, en toch staat ons marktaandeel onder druk. We zullen dingen fundamenteel anders moeten aanpakken, willen we weer relevant worden in het leven van mensen. In Transformeren om te overleven geeft Herman Toch zijn visie op onze veranderende wereld. Bovendien doet hij aan de hand van tien paradigma's een nieuwe soort marketing uit de doeken en toont hij aan wat merken moeten doen om succesvol te zijn en een winnende positie uit te bouwen. Een aanrader voor marketeers, leidinggevenden, marketingdirecteurs, CEO's die een gids zoeken om hun merk voor te bereiden op een nieuw tijdperk.

Wil je het boek lezen?Transformeren om te overleven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Toch. Lezen Transformeren om te overleven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN