De zoete versie

De zoete versie - Leo Hermens | Northernlights300.org

...wse Perzische geneesheer Avicenna - en hij neemt zich dat ter harte in zijn nieuwe bundel 'De zoete versie' ... De zoete versie Download PDF ePUB - pianofortefestival.nl ... . 'Als de regen stopt', 'Het rooskleurige', 'Bloemen verzoenen': de titels zetten opgewekt de toon. Bestel De zoete versie van Leo Hermens. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Probeer hun gemoed op te beuren,' citeert Leo Hermens de middeleeuwse Perzische geneesheer Avicenna - en hij neemt zich dat ter harte in zijn nieuwe bundel 'De zoete versie'.'Als de regen stopt', 'Het rooskleurige', 'Bloemen verzoenen': de titels zetten opgewekt de toon. De zoete ... De zoete versie [e-Book] - Leo Hermens - (ISBN ... ... .'Als de regen stopt', 'Het rooskleurige', 'Bloemen verzoenen': de titels zetten opgewekt de toon. De zoete versie Leo Hermens glunderen breekt ijs, zoenen versterkt, bemoedigen zijn niet aan te slepen 'Probeer hun gemoed op te beuren,' citeert Leo Hermens de middeleeuwse Perzische geneesheer Avicenna - en hij neemt zich dat ter harte in zijn nieuwe bundel 'De zoete versie'. De zoete versie. Leo Hermens . Bemoedigingen. Leo Hermens laat zijn derde bundel, opvolger van Totzoverdetover (2005) en radio waterval (2012), voorafgaan door een advies van een Perzische geneesheer uit de negende eeuw: 'probeer hun gemoed op te beuren/ met welkome woorden en aangenaam gezelschap,/ geef ze zoetgeurende parfum en bloemen'. De zoete versie glunderen breekt ijs, zoenen versterkt, bemoedigen zijn niet aan te slepen Leo Hermens 'Probeer hun gemoed op te beuren,' citeert Leo Hermens de middeleeuwse Perzische geneesheer Avicenna - en hij neemt zich dat ter harte in zijn nieuwe bundel 'De zoe...

INFORMATIE

AUTEUR
Leo Hermens
DIMENSIE
10,55 MB
BESTANDSNAAM
De zoete versie.pdf

OMSCHRIJVING

"Probeer hun gemoed op te beuren,' citeert Leo Hermens de middeleeuwse Perzische geneesheer Avicenna – en hij neemt zich dat ter harte in zijn nieuwe bundel "De zoete versie'. "Als de regen stopt', "Het rooskleurige', "Bloemen verzoenen': de titels zetten opgewekt de toon. Ogenschijnlijk, althans, want niet iedereen laat zich zomaar genezen, en dat maakt dat deze gedichten een melancholieke lading hebben. De haastige automobilist en de gekwelde nieuwslezer hebben het niet makkelijk. Falend gereedschap, de wachtrij, een blikseminslag zorgen voor overlast. Het is een hele kunst om lief te hebben en Hermens sluit de ogen niet voor de duistere kanten van de werkelijkheid. Maar toch overheerst mildheid: in zijn blik, in zijn beschrijving en in zijn beelden. Het maakt deze poëzie bemoedigend levenslustig. De Perzische medicus zou instemmend knikken.

Wil je het boek lezen?De zoete versie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo Hermens. Lezen De zoete versie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN