Realistisch revolveren

Realistisch revolveren - Wolters Kluwer Nederland B.V. | Northernlights300.org

...s met een Europese touchInauguratie: Rede uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van hoogleraar 'Europees en Nationaal Bestuursrecht' aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht Vlog Realistisch Revolveren ... Amazon.fr - Realistisch revolveren: Het revolverend fonds ... ... . Congres Leren zorgvuldig revolveren: Het revolverend fonds: do's en don'ts met het oog op een rechtmatige, zorgvuldige en zinvolle besteding van publiek geld Vrijdag 8 juni 2018, 11.00-15.30 uur. Faculteit der Rechtsgeleerdheid ... Realistisch revolveren. Het revolverend fonds met een Europese touch. J.E. van den Brink Steeds vaker maakt de overheid gebruik van revolverende fondsen als financieringsinstrument. Dit ... Realistisch revolveren door J.E. van den Brink (Ebook ... ... .00-15.30 uur. Faculteit der Rechtsgeleerdheid ... Realistisch revolveren. Het revolverend fonds met een Europese touch. J.E. van den Brink Steeds vaker maakt de overheid gebruik van revolverende fondsen als financieringsinstrument. Dit instrument werd nog niet eerder vanuit juridisch perspectief beschreven. Deze publicatie doet dit wel: zowel de juridische problemen die zich voordoen bij d Realistisch revolveren; group Incompany training. Realistisch revolveren. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Realistisch revolveren | ISBN 9789013151596 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Realistisch revolveren van J.E. van den Brink. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Realistisch revolveren; gro...

INFORMATIE

AUTEUR
Wolters Kluwer Nederland B.V.
DIMENSIE
8,91 MB
BESTANDSNAAM
Realistisch revolveren.pdf

OMSCHRIJVING

Steeds vaker maakt de overheid gebruik van revolverende fondsen als financieringsinstrument. Dit instrument werd nog niet eerder vanuit juridisch perspectief beschreven. Deze publicatie doet dit wel: zowel de juridische problemen die zich voordoen bij deze fondsen, als de mogelijke oplossingen daarvoor, komen aan de orde. Het revolverend fonds vormt een steeds belangrijker financieringsinstrument voor de overheid. Deze fondsen maken het mogelijk om te investeren in plaats van te subsidiëren. Geld in deze fondsen draait rond. Dit betekent dat wanneer alles goed gaat, het geld terugkeert in het fonds. Ondanks het feit dat er inmiddels miljarden aan publiek geld omgaan in revolverende fondsen, bestond er tot nu toe geen enkele uitgave die dit financieringsinstrument vanuit juridisch perspectief belichtte. Realistisch revolveren is de eerste uitgave die de juridische problemen aan de orde stelt die zich voordoen met deze fondsen. In deze Oratie verheldert Prof. Mr. J.E. van den Brink hoe deze fondsen zijn gereguleerd, welke juridische problemen zich daarbij voordoen en welke oplossingen denkbaar zijn. Daarom is deze uitgave niet alleen een cruciale informatiebron bij de vormgeving van een fonds. Ook probleemsituaties komen aan bod. De publicatie is daarmee relevant voor ambtenaren bij overheden, beheerders van revolverende fondsen en de ontvangers van gelden van deze revolverende fondsen.

Wil je het boek lezen?Realistisch revolveren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V.. Lezen Realistisch revolveren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN