Ars aequi cahiers privaatrecht - Voorwaardelijke verbintenissen

Ars aequi cahiers privaatrecht - Voorwaardelijke verbintenissen - M.R. Ruygvoorn | Northernlights300.org

...al zich een bepaalde situatie zal gaan voordoen ... Ter navolging Download PDF ePUB - pianofortefestival.nl ... . 9789069168883 - 12-6-2017 Serie:Ars Aequi Cahiers Privaatrecht Het gebruik van voorwaardelijke verbintenissen is voor de rechtspraktijk van grote relevantie. Door middel van het aangaan van voorwaardelijke verbintenissen kunnen contractspartijen vooraf een bepaalde risicoverdeling overeenkomen voor het geval zich een bepaalde situatie zal gaan voordoen. Ars aequi cahiers privaatrecht - Voorwaardeli ... Voorwaardelijke verbintenissen, M.R. Ruygvoorn ... ... . Ars aequi cahiers privaatrecht - Voorwaardelijke verbintenissen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Ars aequi cahiers privaatrecht - Voorwaardelijke verbintenissen PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Ars aequi cahiers privaatrecht - Voorwaardelijke verbintenissen Ars aequi cahiers privaatrecht - Voorwaardelijke verbintenissen (0) 21,50. 5% studentenkorting . E. Plomp; Winst in de zorg (0) 72,00. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Over de serie Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht. T.M. Stevens; Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht - Fusie en overnames in Nederland. 21,50. Iris Wuisman; Ars Aequi Cahiers ... Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht De bancaire kredietovereenkomst Ronald Verdaas € 26,00 Ars Aequi Libri. Paperback / softback. 2018-04-06 dut. Levertijd: 5 tot 8 werkdagen Ars ... Voorwaardelijke verbintenissen M.R. Ruygvoorn ... Het gebruik van voorwaardelijke verbintenissen is voor de rechtspraktijk van grote relevantie. Door middel van het aangaan van voorwaardelijke verbintenissen kunnen contractspartijen vooraf een bepaalde risicoverdeling overeenkomen voor het geval zich een bepaalde situatie zal gaan voordoen. Dit draagt bij aan het kunnen aangaan van evenwichtigere contractuele relaties. Daarnaast worden ... Reeks: Ars aequi cahiers privaatrecht Het gebruik van voorwaardelijke verbintenissen is voor de rechtspraktijk van grote relevantie. Door middel van het aangaan van voorwaardelijke verbintenissen kunnen contractspartijen vooraf een bepaalde risicoverdeling overeenkomen voor het geval zich een bepaalde situatie zal gaan voordoen. Bestel Voorwaardelijke verbintenissen van M.R. Ruygvoorn. ... Ars Aequi Libri Taal Nederlands ISBN 9789069168883 Productsoort Boek Uitvoering Paperback Reeksnaam Ars aequi cahiers privaatrecht Categorie Boeken Nederlandse boeken Studieboeken Recht Privaatrecht Leeftijd Volwassenen Verschijningsdatum 6/14/2017 Het gebruik van voorwaardelijke verbintenissen is voor de rechtspraktijk van grote relevantie. Door middel van het aangaan van voorwaardelijke verbintenissen kunnen contractspartijen vooraf een bepaalde risicoverdeling overeenkomen voor het geval zich een bepaa...

INFORMATIE

AUTEUR
M.R. Ruygvoorn
DIMENSIE
4,75 MB
BESTANDSNAAM
Ars aequi cahiers privaatrecht - Voorwaardelijke verbintenissen.pdf

OMSCHRIJVING

Het gebruik van voorwaardelijke verbintenissen is voor de rechtspraktijk van grote relevantie. Door middel van het aangaan van voorwaardelijke verbintenissen kunnen contractspartijen vooraf een bepaalde risicoverdeling overeenkomen voor het geval zich een bepaalde situatie zal gaan voordoen. Dit draagt bij aan het kunnen aangaan van evenwichtigere contractuele relaties. Daarnaast worden voorwaarden ook vaak gebruikt als voorbehoud in onderhandelingssituaties (bijvoorbeeld: het sluiten van een overeenkomst onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring door de raad van commissarissen). Deze thema's staan centraal in dit cahier, waarbij ook een aantal sterk verwante rechtsfiguren en leerstukken die bij het gebruik van voorbehouden in de praktijk een rol spelen, de revue passeren, zoals bijvoorbeeld de voorovereenkomst en het leerstuk van de potestatieve voorwaarde. Daarmee vormt dit cahier zowel een goede inleiding in deze materie voor de rechtenstudent als een praktische ondersteuning voor de praktijkjurist.

Wil je het boek lezen?Ars aequi cahiers privaatrecht - Voorwaardelijke verbintenissen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.R. Ruygvoorn. Lezen Ars aequi cahiers privaatrecht - Voorwaardelijke verbintenissen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN