Management en Organisatie in Balans Havo Opgavenboek 1

Management en Organisatie in Balans Havo Opgavenboek 1 - Sarina van Vlimmeren | Northernlights300.org

...Management & Organisatie in Balans is bestemd voor leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo die hebben gekozen voor het vak Management en Organisatie ... Bureau ISBN - In balans Management & Organisatie | 1 Havo ... ... . Onderwerpen zoals het opstellen van financiële overzichten, het uitdenken van een strategie voor webvertising, het maken van interestberekeningen, het herkennen van leiderschapsstijlen, het uitvoeren van kostencalculaties, zowel handmatig als ... management & organisatie in balans deel 1 | havo, werk. Reader boekhouden geboekstaafd | Deel 3; Fusie, consolidatie en fiscale jaarrekening | Plus opgaven Bestel: Bedrijfseconomie in balans havo opgavenbo ... Management & Organisatie in Balans, 7e editie, Uitgeverij ... ... . Reader boekhouden geboekstaafd | Deel 3; Fusie, consolidatie en fiscale jaarrekening | Plus opgaven Bestel: Bedrijfseconomie in balans havo opgavenboek 2 Bestel Bedrijfseconomie in balans havo opgavenboek 2 met ISBN/EAN 9789462871991 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres....

INFORMATIE

AUTEUR
Sarina van Vlimmeren
DIMENSIE
12,90 MB
BESTANDSNAAM
Management en Organisatie in Balans Havo Opgavenboek 1.pdf

OMSCHRIJVING

Management & Organisatie in Balans is bestemd voor leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo die hebben gekozen voor het vak Management en Organisatie.Onderwerpen zoals het opstellen van financiële overzichten, het uitdenken van een strategie voor webvertising, het maken van interestberekeningen, het herkennen van leiderschapsstijlen, het uitvoeren van kostencalculaties, zowel handmatig als met spreadsheets, het beheersen van communicatietechnieken, kennis van wetgeving, het voorkomen van fraude, de keuze voor een hypotheekvorm of het starten van een onderneming, lijken niet zoveel met elkaar gemeen te hebben. Maar het zijn allemaal onderwerpen die voorkomen in M&O in Balans. En zo zijn er nog veel meer. M&O in Balans biedt meer dan genoeg afwisseling!Bij het schrijven hebben we ons laten leiden door een aantal uitgangspunten:* het volledig aanbieden van alle examenstof voor zowel het centraal eindexamen als voor het schoolexamen;* de breedte van het vak laten zien;* flexibiliteit en keuzevrijheid aanbrengen binnen de schoolexamenstof;* een methode maken die op meer manieren inzetbaar is.M&O in Balans is geschreven voor zowel volledige zelfstudie als voor klassikale behandeling. Een volledig overzicht van de onderdelen van M&O in Balans is te vinden op de bijbehorende website: www.managementenorganisatieinbalans.nl.

Wil je het boek lezen?Management en Organisatie in Balans Havo Opgavenboek 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarina van Vlimmeren. Lezen Management en Organisatie in Balans Havo Opgavenboek 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN