De ideale Walter

De ideale Walter - Luc Haekens | Northernlights300.org

...c Haekens - De ideale Walter. Niemand beter dan Luc Haekens om een bijtende satire over het huidige Vlaamse televisielandschap te schrijven ... De ideale Walter - Luc Haekens | 9789022335192 | Standaard ... ... . Zijn hele jeugd vroeg hij zich af wat de televisiemakers bezielde die zijn ouders aan elkaar koppelden. Zodra hij meerderjarig is, besluit Moon te in De ideale Walter, Luc Haekens - Ebook - 9789460416033 | AKO boeken De ideale Walter Door Luc Haekens. Waardering Jouw waardering Succesvol toegevoegd. Moons ouders passen totaal niet bij elkaar, maar toch trouwden ze voor de camera's en kregen ze een kind. Zijn hele jeugd vroeg hij zich ... De ideale Walter - Luc Haekens - 9789022335192 | Bruna.nl ... . Moons ouders passen totaal niet bij elkaar, maar toch trouwden ze voor de camera's en kregen ze een kind. Zijn hele jeugd vroeg hij zich af wat de televisiemakers bezielde die zijn ouders aan ... Zijn hele jeugd vroeg hij zich af wat de televisiemakers bezielde die zijn ouders aan elkaar koppelden. Zodra hij meerderjarig is, besluit Moon te i De ideale Walter - NRC Webwinkel Bestel De ideale Walter van Luc Haekens. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Zijn hele jeugd vroeg hij zich af wat de televisiemakers bezielde die zijn ouders aan elkaar koppelden. Zodra hij meerderjarig is, besluit Moon te i De ideale Walter, Luc Haekens - Paperback - 9789022335192 | AKO boeken De ideale Walter. Moons ouders passen totaal niet bij elkaar, maar toch trouwden ze voor de camera's en kregen ze een kind. Zijn hele jeugd vroeg hij zich af wat de televisiemakers bezielde die zijn ouders aan elkaar koppelden. Zodra hij meerderjarig is, besluit Moon te infiltreren in het televisiemilieu. Hij wordt de persoonlijke assistent van Walter Molenaer, een bekende Belgische ... Moons ouders passen totaal niet bij elkaar, maar toch trouwden ze voor de camera's en kregen ze een kind. Zi...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Haekens
DIMENSIE
11,8 MB
BESTANDSNAAM
De ideale Walter.pdf

OMSCHRIJVING

Moons ouders passen totaal niet bij elkaar, maar toch trouwden ze voor de camera's en kregen ze een kind. Zijn hele jeugd vroeg hij zich af wat de televisiemakers bezielde die zijn ouders aan elkaar koppelden. Zodra hij meerderjarig is, besluit Moon te infiltreren in het televisiemilieu. Hij wordt de persoonlijke assistent van Walter Molenaer, een bekende Belgische televisieproducent, en krijgt zelfs een belangrijke rol in de meest bekeken televisiereeks die het productiehuis van Walter ooit maakte. Hij schopt het tot Bekende Vlaming en wordt in elke talkshow uitgenodigd.Maar dan gaat het mis. Een van de kandidaten in het succesprogramma blijkt lang niet zo sympathiek te zijn als hij zich voordoet. Bommen ontploffen en kelen worden doorgesneden, allemaal live op televisie. En Moon ziet, samen met de rest van de wereld, dat niets is wat het lijkt.

Wil je het boek lezen?De ideale Walter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Haekens. Lezen De ideale Walter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN