Periodiek systeem (gk). verhal

Periodiek systeem (gk). verhal - Primo Levi | Northernlights300.org

... der elementen, is een tabel met daarin de chemische elementen, geordend volgens hun atoomnummers (aantal protonen in de atoomkern), zodanig dat elementen met vergelijkbare elektronenconfiguratie (en daardoor met vergelijkbare stofeigenschappen) boven elkaar staan ... Periodiek systeem - Lesmateriaal - Wikiwijs ... .De tabel bevat vier rechthoekige blokken: de s-, p-, d- en f-blokken. Grote printbare versie van het periodiek systeem van de elementen met namen voor huiswerk. Klik op een element voor de volledige beschrijving. Bevat ook PDF en een afbeelding. Laatste nieuwe elementen. Buy PERIODIEK SYSTEEM (GK). VERHAL 01 by LEVI (ISBN: 9789029052542) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. ... De 76 beste afbeeldingen van Periodiek systeem | Periodiek ... ... . Klik op een element voor de volledige beschrijving. Bevat ook PDF en een afbeelding. Laatste nieuwe elementen. Buy PERIODIEK SYSTEEM (GK). VERHAL 01 by LEVI (ISBN: 9789029052542) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Deze website, gerealiseerd door de VNCI, bevat informatie over de elementen van het periodiek systeem. Je vindt er de meest relevante toepassingen en krijgt informatie over de naam, de ontdekking, het vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Primo Levi
DIMENSIE
3,14 MB
BESTANDSNAAM
Periodiek systeem (gk). verhal.pdf

OMSCHRIJVING

Primo Levi (1919-1987), een van de belangrijkste Italiaanse naoorlogse auteurs, was van beroep chemicus. Daarnaast wijdde hij zich in toenimende mate aan de literatuur, hetgeen hem in zijn latere leven een wereldwijd succes als schrijver opleverde. In het periodiek systeem vertelt Primo Levi over zijn leven, als chemicus en als overlevende van de Duitse concentratiekampen. Eenentwintig chronologisch geordende verhalen, die elk een chemisch element als titel en thema hebben, onthullen als in scheikundeproeven de verschillende fases en aspecten van Levi's leven.

Wil je het boek lezen?Periodiek systeem (gk). verhal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Primo Levi. Lezen Periodiek systeem (gk). verhal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN