Afwassingen

Afwassingen - Patrick Dewitt | Northernlights300.org

...erstaan. Dit is een gouden combinatie wat het boek een echte pageturner maakt, zonder de ernst van verslaving te ondermijnen ... Afwassingen door Patrick DeWitt - boekhandeldouwes.nl ... . Afwassingen is een klassiek verhaal over de gevolgen van verslaving, verpakt in een pastiche op het genre van de roman. De vorm is gedurfd maar zorgvuldig geslepen en de stem van de verteller sleept je onverbiddelijk mee in zijn wereld. Afwassingen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Met Afwassingen is nu ook zijn debuutroman in het Nederlands verschenen. Het is een pr ... Wat rijmt er op AFWASSINGEN? 3037 rijmwoorden ... ... .nl. Voor al je literatuur en romans. Met Afwassingen is nu ook zijn debuutroman in het Nederlands verschenen. Het is een prachtige, absurdistische en bij vlagen briljante 'roman'. Maar en daar zit hem de crux - dit is geen 'thriller'. En daar dit boek als thriller is aangeboden, bemoeilijkt dat enigszins het schrijven van een recensie voor Crimezone. Afwassingen aantekeningen voor een roman. Patrick DeWitt. Afwassingen aantekeningen voor een roman. Patrick DeWitt . In een beroemde maar wat verlopen bar in Hollywood werkt een barman. Met morbide belangstelling ... 'Afwassingen' - een minder uitnodigende titel kun je haast niet bedenken - is de petite histoire van een naamloze afwasser in een donkere, wat verlopen kroeg in de Californische woestijn. Marc - Tussenbeenlengte 40 model marc 2006 6185 64 puur comfort stof egaal van kleur geen afwassingen nette jeans 40 Inch 5 pocket comfortabel 98%katoen, 2%elasthan 40°was kleur : blauwe jeans Afwassingen is een klassiek verhaal over de gevolgen van verslaving, verpakt in een pastiche op het genre van de roman. De vorm is gedurfd maar zorgvuldig geslepen en de stem van de verteller sleept je onverbiddelijk mee in zijn wereld. Afwassingen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Afwassingen Afwassingen - Patrick DeWitt. 11 oktober 2019 10 juni 2019 door Jan. Titel: Afwassingen Auteur: Patrick DeWitt Genre: Roman, alcoholverslaving Uitgever: Nijgh & Van Ditmar Uitgave datum: 2013 Uitvoering: Hardcover Pagina's: 219 Vertaler(s): ......

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Dewitt
DIMENSIE
11,88 MB
BESTANDSNAAM
Afwassingen.pdf

OMSCHRIJVING

In een beroemde maar wat verlopen bar in Hollywood werkt een barman. Met morbide belangstelling observeert hij onder het glazen spoelen hoe zijn clientèle avond aan avond in vergetelheid wegzakt en maakt ondertussen aantekeningen voor een roman.In de hoop meer over ze te weten te komen sluit hij aarzelend vriendschap met de stamgasten, die elk op hun eigen manier verknipt zijn. Maar na verloop van tijd begint hij zichzelf vaker in te schenken dan zijn klanten en zijn leven buiten de bar wordt steeds ondraaglijker. Hij beseft dat hij aan zijn drank- en druggebruik onderdoor zal gaan als hij zichzelf niet bevrijdt. Dus bedenkt hij een ontsnappingsplan.Afwassingen is een klassiek verhaal over de gevolgen van verslaving, verpakt in een pastiche op het genre van de roman. De vorm is gedurfd maar zorgvuldig geslepen en de stem van de verteller sleept je onverbiddelijk mee in zijn wereld.

Wil je het boek lezen?Afwassingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Dewitt. Lezen Afwassingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN