Focus op familie bij de behandeling van psychiatrische problematiek

Focus op familie bij de behandeling van psychiatrische problematiek - Wiepke Cahn | Northernlights300.org

...te van de achtergronden en het beloop van de psychische aandoening van hun patiënt ... Focus op familie bij behandeling van psychiatrische ... ... . Bovendien moet de psychiater ook een oogje houden op de geestelijke gezondheid van familieleden, zeker in het geval van chronische aandoeningen bij de patiënt; de omgeving kan bijvoorbeeld gemakkelijk burn out raken. Noté /5. Retrouvez Focus Op Familie Bij De Behandeling Van Psychiatrische Problematiek et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Buy Focus op familie bij behandeling van psychiatri ... Focus op familie bij de behandeling van psychiatrische ... ... .fr. Achetez neuf ou d'occasion Buy Focus op familie bij behandeling van psychiatrische problematiek: bij de behandeling van psychiatrische problematiek 01 by Wiepke Cahn, Jessica Timmer (ISBN: 9789491969188) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Get this from a library! Focus op familie : bij de behandeling van psychiatrische problematiek. [Wiepke Cahn; Jessica Timmer] -- Elke ernstige psychiatrische aandoening kost veel hoofdbrekens. Natuurlijk, in de meest letterlijke zin, bij de patiënt. Maar, liefst zo kort mogelijk nadien, ook bij de behandelaar. Maar om de aard ... Focus op familie bij de behandeling van psychiatrische problematiek (ePUB) Bekijk alles. Focus op familie Wiepke Cahn • Boek • hardback. Samenvatting . ... wordt afgesloten met een reflectie op wat wel/ niet goed is gedaan Dit boek is een pleidooi voor professionals in de ggz om ook te focussen op de familie van patiënten. In 2017 kwam haar boek 'Focus op familie bij de behandeling van psychiatrische problematiek' uit (ook te vinden in ons Documentatiecentrum op de Kraaghoeve). Haar lezing bij Porgy & Bess vindt plaats op vrijdagavond 8 maart, om 19.30 uur. Het adres is Noordstraat 52 in Terneuzen. Er zijn geen kosten verbonden aan de avond....

INFORMATIE

AUTEUR
Wiepke Cahn
DIMENSIE
8,72 MB
BESTANDSNAAM
Focus op familie bij de behandeling van psychiatrische problematiek.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een pleidooi voor professionals in de ggz om ook te focussen op de familie van patiënten. De omgeving van de patiënt heeft complicaties immers vaak eerder in de gaten dan de behandelaar of de patiënt zelf. Bovendien: ook de batterijen van familieleden of mantelzorgers raken op gezette tijden uitgeput. En ook hen treft in de loop der tijd natuurlijk comorbiditeit. Daar ligt een verantwoordelijkheid voor de ggz.Focus op familie helpt hulpverleners te kijken met dubbelfocus: één brandpunt zoekt de patiënt en een tweede de familie. Dat helpt om de aard en de impact van een situatie daadwerkelijk te doorgronden. Hulpverleners en familie hebben een gezamenlijke missie, en zijn beiden deskundig. Als er mensen competent zijn als het om hun kwetsbare naaste gaat, is het immers de familie wel.

Wil je het boek lezen?Focus op familie bij de behandeling van psychiatrische problematiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wiepke Cahn. Lezen Focus op familie bij de behandeling van psychiatrische problematiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN