De luchtvegers

De luchtvegers - Coco Schrijber | Northernlights300.org

...terft, resten haar vooral vragen en op haar zestiende ontvlucht ze het doodgebloede gezin ... De luchtvegers - Coco Schrijber | Niet te laat komen voor ... ... . Boekenarchief R-S. Chesley Rach; Joanna Rakoff; Alexander Ramati; Eefje Rammeloo; Christoph Ransmayr; Daphne van Rapenburgh; Ron Rash; Brigitte Raskin; Jean Raspail Minnie Tikker is acht en bijt met haar scheve voortanden autologo's in een appel. Wat haar knappe, geestige vader ziet in haar kille moeder is haar een raadsel. Wanneer hij sterft, resten haar vooral vragen en op haar zestiende ontvlucht ze het doo ... bol.com | De luchtvegers (ebook), Coco Schrijber ... ... . Wanneer hij sterft, resten haar vooral vragen en op haar zestiende ontvlucht ze het doodgebloede gezin. Haar moeder, voorheen een wild kind, nu een stijve mevrouw, slijt haar dagen wachtend. Op haar sterfbed komen huiveringwekkende ... 'Doesburg. 1936. Gientje Schaaf die zon en liefde is, drentelt door het dorp, op zoek naar de dingen. Ze is zes en het leven is zojuist begonnen. Alles is nieuwer dan nieuw. Het is haar taak te hup… De luchtvegers is de verzamelnaam van de verschillende personen die allemaal iets bijzonders hebben: een rijke fantasie, drang om omstuimig te leven en zich niet gemakkelijk laten beteugelen. Bijzondere mensen roepen gemakkelijk afgunst bij anderen op, zoals Tobias aan zijn dochter uitlegt. Later volgden onder andere de documentaires How to Meet a Mermaid en Bloody Mondays & Strawberry Pies, waar ze een Gouden Kalf voor ontving. In haar documentaires benadert Schrijber onderwerpen vaak vanuit een verassende invalshoek. Sinds 2015 staat er ook een roman op haar naam: De luchtvegers. Nu komt haar tweede boek Ola en de dingen uit. De luchtvegers Coco Schrijber. Gientje Schaaf woont in Doesburg, met haar ouders. Het is 1936. De oorlog komt: op de eerste dag wordt haar vader doodgeschoten. Haar moeder besluit niet in de Achterhoek te blijven, ze verhuizen naar Roermond. Vlak voor de verhuizing ziet Gientje iemand naderbij strompelen: De luchtvegers direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Koop nu De luchtvegers van Coco Schrijber bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Coco Schrijber
DIMENSIE
6,63 MB
BESTANDSNAAM
De luchtvegers.pdf

OMSCHRIJVING

Minnie Tikker is acht en bijt met haar scheve voortanden autologo's in een appel. Wat haar knappe, geestige vader ziet in haar kille moeder is haar een raadsel. Wanneer hij sterft, resten haar vooral vragen en op haar zestiende ontvlucht ze het doodgebloede gezin. Haar moeder, voorheen een wild kind, nu een stijve mevrouw, slijt haar dagen wachtend. Op haar sterfbed komen huiveringwekkende herinneringen naar boven aan de nonnen in het klooster waar ze werd opgesloten tijdens de oorlog. Een oorlog die haar bestaan veranderde in een hel met maar één vraag: mag je een mens doden om te overleven?Een adembenemend verhaal over een gruwelijke oorlog en een gruwelijke moeder. Stilistisch verbluffend en met een warm, beweeglijk hart.

Wil je het boek lezen?De luchtvegers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Coco Schrijber. Lezen De luchtvegers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN