Coachend leidinggeven

Coachend leidinggeven - Arianne van Galen | Northernlights300.org

... Kostenoverzicht aanvragen. Meer informatie Download brochure ... Coachend leidinggeven - CoAchieve Versterk je (zelf ... ... . Wil je dit ... Met coachend leidinggeven haal je het beste uit mensen zonder de doelen van de organisatie uit het oog te verliezen. Na deze SummerCamp-training breng jij coachen en leidinggeven bij elkaar, vergroot je het zelfsturend vermogen van je team en kom je tot betere prestaties. Coachend Leidinggeven. Coachen vergroot het zelfbewustzijn en het zelflerend vermogen van mensen. Coachen is iemands potentiële kwaliteiten en talenten vrij ... Zó word je coachend leider | Intermediair ... . Coachen is iemands potentiële kwaliteiten en talenten vrijmaken, zodat hij of zij zo goed mogelijk presteert. Het is het tegenovergestelde van een 'command & control (bevelen en controleren)' manier van leidinggeven. Coachend Leidinggeven is een kort praktijkgericht programma voor mensen met een leidinggevende rol. In vijf opleidingsdagen, verspreid over twee maanden, vergroot je je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap: verantwoordelijkheid geven als het kan, verantwoordelijkheid nemen als het moet. In deze praktijkgerichte training "Coachend leidinggeven" reiken we u de tools, technieken en inzichten aan om uw medewerkers op een ontspannen, coachende, inspirerende en motiverende manier aan te sturen en het rendement van uw leiderschap te verhogen. Als leidinggevende heb je zelfstandigheid en zelfontplooiing ofwel persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Je wilt dan ook niets liever dan je medewerkers de mogelijkheden bieden om hun talenten te ontwikkelen. In deze training coachend leidinggeven leer je teamcoaching en de kwaliteiten van jouw medewerke Alles over leidinggeven. Boekenkasten zijn al vol geschreven. Maar alles weten is wel erg veel. Wij helpen je de kern te pakken. Onze visie is dat leidinggeven gericht is op het optimaal benutten en ontwikkelen van de kennis en kunde (talenten) van medewerkers. Coachend leidinggeven voor sterkere prestaties - Opleidingen. Rudi Cranshoff is senior trainer-consultant bij Kluwer Opleidingen en brengt mensen tot groei op het vlak van management, persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden en leidinggeven....

INFORMATIE

AUTEUR
Arianne van Galen
DIMENSIE
12,94 MB
BESTANDSNAAM
Coachend leidinggeven.pdf

OMSCHRIJVING

Coachend leidinggeven 1e druk is een boek van A. van Galen uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058711335 Hoe kan ik mijn medewerkers zo tot hun recht laten komen dat ze zin blijven geven aan hun arbeid? En hoe motiveer ik hen zo dat ze productief zijn, gericht op de doelstellingen van de organisatie? Met deze twee coachingsvragen krijgt iedere manager te maken. Dit boek geeft antwoord op deze vragen. Het laat zien hoe je het zelfsturend gedrag van je medewerkers kunt bevorderen, op korte en lange termijn. Je onderzoekt hoe je momenteel als manager-coach functioneert en hoe je daarin verbetering kunt aanbrengen. Een praktisch boek voor de manager als coach.

Wil je het boek lezen?Coachend leidinggeven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arianne van Galen. Lezen Coachend leidinggeven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN