Vreemde liefde / 1

Vreemde liefde / 1 - Jérôme Jouvray | Northernlights300.org

...el herkenbaar zijn. Je kunt je voorstellen dat die dingen gebeuren ... 13 Simpele Tips Om Meer Liefde Te Ervaren & Krijgen ... . Het is een boek waarin je blijft lezen en daarna wil je eigenlijk nog meer verhalen. Prima boek ook voor mensen die geen "boekenlezers" zijn. Geschreven bij Vreemde liefde. Ik heb dit e- boek tegelijk met "Loslaten" op 3 april bij Bol besteld en het heeft dezelfde cover als de Paperback. Nu is dit e-boek hier niet meer te krijgen maar vervangen door een andere cover bij een andere uitgeverij waarbij 2015 staat. Vreemde liefde -1 - Deel 1 Knaller In het door een totalitair re ... Chat Met Vreemden - Gratis 1-op-1 chatten ... . Vreemde liefde -1 - Deel 1 Knaller In het door een totalitair regime en een incontinente dictator bestuurde Monopozië en zijn westerse, kapitalistische tegenhanger de Confederatie van de Sterren hoef je de vergelijkingen met Rusland en de Verenigde Staten tijdens de Koude Oorlog in vooral de jaren 1950 en 1960 niet ver te zoeken. Vreemde liefde 1 + 2 (hc, zeer goed, deel 2 een hoekje licht gedeukt) verzendkosten brievenbuspakje binnen nederland 4,75 inclusief stevige verpakking voor de koper, ook af te halen. Zie ook mijn Een absurd-spannend universum in Vreemde liefde Met gepaste trots presenteert Uitgeverij L Vreemde liefde.Deze graphic novel in albumformaat kan zich meten aan Stanley Kubricks cultfilm Dr. Strangelove, en daarmee overdrijven wij bepaald niet!De makers, Anne-Claire Jouvray, Jérôme Jouvray en Stéphane Presle behoren al jaren tot de absolute top van het toonaangevende uitgeefhuis Futuropolis. Chat Met Vreemden is de leukste chat site van Nederland en Vlaanderen. Sinds 2011 hebben wij honderdduizenden mensen met elkaar laten chat...

INFORMATIE

AUTEUR
Jérôme Jouvray
DIMENSIE
3,87 MB
BESTANDSNAAM
Vreemde liefde / 1.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld – Monoposie is een staat met een totalitair regime die veel weg heeft van de Sovjet-Unie van weleer. Niets mag er, veel moet. Om de stemming erin te houden wordt het leger gevoed met antidepressiva en de gemiddelde soldaat toont dan ook altijd en overal een blije glimlach. De touwtjes in Monoposie zijn in handen van de oude despoot Monopose, en die laat hij geen ogenblik vieren. De Confederatie van Sterren, zo heet de tegenstrever van Monoposie, en deze Confederatie lijkt weer heel veel op de Verenigde Staten van weleer. De hoofdpersonen – wie herinnert zich niet de 'vreemde liefde' van Dr. Strangelove, hoofdpersoon in de gelijknamige film van Stanley Kubrick? Centraal in dit bijzondere verhaal staan de geniale hoogleraar professor Barzavotzig, een bommenspecialist die alles van kernfusie af weet – lees: net zo doorgedraaid is als Dr. Strangelove – zijn buurman Spongiat, een vervalser en straatventer van replica's van merkhorloges, en een beroemde chanteuse die niet alleen de goedkeuring van de machthebbers heeft, ze wordt door de gezaghebbers van Monoposie te pas en vooral te onpas als propagandamiddel ingezet...Het verhaal – een aangrijpende collage van spannende elementen: oorlog en spionage, menselijke ambitie en ouder worden, waarin geheim agenten, wetenschappers, politici en kunstenaars de hoofdrol voor hun rekening nemen. Alles bijeen een heuse pageturner!

Wil je het boek lezen?Vreemde liefde / 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jérôme Jouvray. Lezen Vreemde liefde / 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN