Management en Organisatie in balans

Management en Organisatie in balans - Sarina van Vlimmeren | Northernlights300.org

...stuk 2 Basisrekenvaardigheden; Hoofdstuk 3 Balans en winst-en-verliesrekening; Domein B Organisatie ... Management & Organisatie in Balans door S.J.M. Van ... ... . Hoofdstuk 5 Organisaties en besluitvorming; Hoofdstuk 6 Leiderschap; Hoofdstuk 7 Communicatieproces; Hoofdstuk 8 Communicatievormen Organisatie - Een samenwerkingsverband van mensen die bepaalde doelen willen bereiken.M&O in Balans, 7e druk, havo H1, vwo H1 Organisatie - Begrippenlijst - Management & Organisatie in Balans, 7e editie, Uitgeverij Van Vlimmeren BV Op deze pagina vind je de samenvattingen van domein G Externe verslaggeving van deel 2 havo van Management & Organisatie in Balans. Management en organisatie in balans vwo 1 theorieboek (Paperback). Management & Organisatie in Ba ... bol.com | Management en organisatie in balans vwo ... ... . Management en organisatie in balans vwo 1 theorieboek (Paperback). Management & Organisatie in Balans is bestemd voor leerlingen in de bovenbouw van... Management en Organisatie in Balans havo Opgav 9789491653261. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . 'Management en Organisatie in balans, vwo' door S.J.M. van Vlimmeren, Sarina van Vlimmeren, Tom van Vlimmeren, W.J.M. de Reuver - Onze prijs: €21,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Aan de linkerkant het downloadoverzicht...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarina van Vlimmeren
DIMENSIE
5,22 MB
BESTANDSNAAM
Management en Organisatie in balans.pdf

OMSCHRIJVING

Management & Organisatie in Balans is bestemd voor leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo die hebben gekozen voor het vak Management en Organisatie.Onderwerpen zoals het opstellen van financiële overzichten, het uitdenken van een strategie voor webvertising, het maken van interestberekeningen, het herkennen van leiderschapsstijlen, het uitvoeren van kostencalculaties, zowel handmatig als met spreadsheets, het beheersen van communicatietechnieken, kennis van wetgeving, het voorkomen van fraude, de keuze voor een hypotheekvorm of het starten van een onderneming, lijken niet zoveel met elkaar gemeen te hebben. Maar het zijn allemaal onderwerpen die voorkomen in M&O in Balans. En zo zijn er nog veel meer. M&O in Balans biedt meer dan genoeg afwisseling!Bij het schrijven hebben we ons laten leiden door een aantal uitgangspunten:* het volledig aanbieden van alle examenstof voor zowel het centraal eindexamen als voor het schoolexamen;* de breedte van het vak laten zien;* flexibiliteit en keuzevrijheid aanbrengen binnen de schoolexamenstof;* een methode maken die op meer manieren inzetbaar is.M&O in Balans is geschreven voor zowel volledige zelfstudie als voor klassikale behandeling. Een volledig overzicht van de onderdelen van M&O in Balans is te vinden op de bijbehorende website: www.managementenorganisatieinbalans.nl.

Wil je het boek lezen?Management en Organisatie in balans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarina van Vlimmeren. Lezen Management en Organisatie in balans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN