Duizend-en-een manieren om jood en moslim te zijn

Duizend-en-een manieren om jood en moslim te zijn - Delphine Horvilleur | Northernlights300.org

... | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19 ... Moslim en jood | Mijn Kerk&Leven - mijnkerkenleven.be ... .95 Duizend en een manieren om jood of moslim te zijn Uitgeverij Halewijn. Loading ... Spookstad Utrecht: zo leeg zijn de straten - Duration: 1:37. De Telegraaf 74,710 views. 1:37. Dat laatste (in-beweging-zijn) zou misschien ook wel een betere titel zijn geweest, vinden ze beiden (blz. 93). De huidige titel van de bundel, "Duizend-en-een manieren om jood en moslim te zijn", is slechts een feitelijke constatering, terwijl zij met hun dialoog uitdrukkelijk de lezer oproepen om zijn eigen weg te vinden in de tradities. Duizend-en-één manieren om jood of moslim t ... Duizend-en-een manieren om jood en moslim te zijn | Boeken ... . Duizend-en-één manieren om jood of moslim te zijn. Een rabbijn en een islamoloog, een vrouw en een man. Zijn dat te veel verschillen om een vruchtbare dialoog aan te gaan? Verre van. Als erfgenamen van verschillende tradities geloven Delphine Horvilleur en Rachid Benzine niet dat een traditie iets is dat zich in een gesloten koffertje bevindt ... Duizend-en-één manieren om jood of moslim te zijn. Boek (overige) 0. Auteur . Delphine Horvilleur en Rachic-d Benzine. Uitgever . halewijn. Publicatiedatum . 28/03/2019. Uitvoering . Paperback 224 pagina's. Artikelnummer (ISBN) 9...

INFORMATIE

AUTEUR
Delphine Horvilleur
DIMENSIE
8,64 MB
BESTANDSNAAM
Duizend-en-een manieren om jood en moslim te zijn.pdf

OMSCHRIJVING

Een rabbijn en een islamoloog, een vrouw en een man. Zijn dat te veel verschillen om een vruchtbare dialoog aan te gaan? Verre van. Als erfgenamen van verschillende tradities geloven Delphine Horvilleur en Rachid Benzine niet dat een traditie iets is dat zich in een gesloten koffertje bevindt met de bedoeling het onveranderd te blijven herhalen. De vruchtbaarheid van elke traditie bestaat volgens hen in de kracht zich te vernieuwen. Om dat mogelijk te maken, geloven ze beiden in de vrijheid van onderzoek, ook als het over religieuze woorden gaat. Een vrijheid die de verantwoordelijkheid met zich meebrengt om, ver van elk fundamentalisme, de vragen en meningsverschillen niet uit de weg te gaan. Zij hopen dat hun woorden, die getuigen van vrijheid en broederlijkheid, ook anderen kunnen inspireren tot dialoog.

Wil je het boek lezen?Duizend-en-een manieren om jood en moslim te zijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Delphine Horvilleur. Lezen Duizend-en-een manieren om jood en moslim te zijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN