De broze wolk

De broze wolk - Emy Geyskens | Northernlights300.org

...oor je zijn. Zo snel had je het immers niet verwacht ... broedvrouw | vroedvrouw + seksuologe + psychotherapeute ... . Toch zul je blij zijn met de zwangerschap. Negen maanden genieten van je bolle buik. Je komt wat kilootjes bij, maar ziet er stralend uit. The latest Tweets from De Broze Wolk (@BrozeWolk). Over #brozewolken | (boek) voor #vrouwen die tijdens hun #zwangerschap niet op een #roze wolk zaten | tweets van Birgit Die broze wolk heeft een grote impact op de moeder, op haar omgeving en het (ongeboren) kind. De eerste 1001 dagen in het leven van een kind, va ... Contact - Op de Roze Wolk ... . De eerste 1001 dagen in het leven van een kind, van conceptie tot twee jaar na de geboorte, zijn fundamenteel voor zijn cognitieve, socio-emotionele en biologische ontwikkeling. Iedere zwangerschap een roze wolk? Ook voor jou? Of schiet je meteen in een kramp van al dat roze? Voor alle vrouwen die het anders beleven, is er nu dit boek vol verhalen over die andere wolkjes ... Het dorp Holten ligt vlakbij, enkele minuten met de auto of fiets. Hier vindt u vele winkels voor dagelijkse boodschappen en gezellig winkelen, een VVV, enkele restaurants etc. Het verwarmde buitenzwembad ligt even buiten het dorp, niet ver van De Boze Wolf.De plaatsen Deventer en Rijssen zijn ook zeker een bezoek waard; beiden hebben een fraai wandel-/winkelcentrum....

INFORMATIE

AUTEUR
Emy Geyskens
DIMENSIE
5,95 MB
BESTANDSNAAM
De broze wolk.pdf

OMSCHRIJVING

Iedere zwangerschap een roze wolk? Ook voor jou? Of schiet je meteen in een kramp van al dat roze? Voor alle vrouwen die het anders beleven, is er nu dit boek vol verhalen over die andere wolkjes. Niet zachtroze, maar breekbaar, fragiel, ijl, grijs, of turbulent zwart. Realistische verhalen over hoe het echt is voor veel moeders. De zorgen voor, tijdens of na de zwangerschap. En toch vol mooie momenten, hoop, warmte en moed.

Wil je het boek lezen?De broze wolk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emy Geyskens. Lezen De broze wolk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN