Zo bespaar je geld

Zo bespaar je geld - André Fijan | Northernlights300.org

...en kan en neem de benenwagen of de fiets ... Zó bespaar je geld op je boodschappen: 7 tips | Ik woon fijn ... . Heb je meteen extra beweging ... Aftrekposten belastingaangifte: zo bespaar je geld Het is het meest gezochte onderwerp op de website van de Belastingdienst: aftrekposten. Nog meer geld terugkrijgen, minder belasting hoeven betalen: het loont om te kijken of jij recht hebt op belastingaftrek. Krap bij kas? Zó bespaar je makkelijk geld Beeld: Giphy . Het is voor veel mensen één van de goede voornemens: dit jaar eindelijk eens geld besparen of van de schulden afkomen. Maar dat kan nog knap lastig zijn. Met ... Zo bespaar je geld - De beste vergelijker van Nederland ... . Maar dat kan nog knap lastig zijn. Metro sprak met bespaarexpert Lida Buis van budgetcoach.nl, die je een paar tips geeft. Zo bespaar je veel geld op het Douchen! In bad gaan en douchen kost veel energie. Het douchewater is uit de grond gepompt, door een enorm filteringsproces gegaan en via de leidingen naar jouw huis gepompt. Vervolgens wordt het door de verbranding van gas in de ketel opgewarmd. De energie die je bespaart, wordt namelijk wel gebruikt in het bedrijf dat de kant-en-klaarmaaltijd produceert. Zo bespaar je energie in de keuken. Let op het energieverbruik van je koelkast en vriezer. Als je koelkast of vriezer ouder dan tien jaar is, kan het de moeite zijn een nieuw en zuiniger (A+++) apparaat aan te schaffen. Leuke site waarop je van alles kunt vinden over consuminderen en geld besparen. Aanrader! Hoeveelkrijgjij.nl. Jaarlijks laten jongeren zo'n 80 miljoen euro aan belastinggeld liggen. Dit is € 300,00 per persoon! Een goede manier om geld te besparen is om deze euro's eens terug te vragen. En het kan zelfs over de laatste vijf jaar! Ben je benieuwd op welke manieren ik geld bespaar? Hier vind je de 11 dingen die ik doe. 1. Ik heb mijn inkomen losgekoppeld van mijn uitgaven. Dit idee is ontzettend krachtig. Het betekent dat mijn uitgaven niet automatisch toenemen wanneer mijn inkomen toeneemt. De afgelopen jaren is soChicken flink gegroeid en heb ik meer cursussen ontwikkeld. Maar hoe bespaar je geld door het uit te geven? En hoe lang duurt het voordat je de investering hebt terugverdiend? Een ding is zeker: als je niks doet, kost het je sowieso geld. Bespaar direct op je energierekening. Energiezuinig wonen = geld besparen. ... Je bespaart er zo'n 20 procent mee op de kosten. Geld besparen in de zomer kan hartstikke goed. Als je maar weet waar je op moet letten. Het besparen van geld zit hem vaak in de kleine dingen, daarom heb ik...

INFORMATIE

AUTEUR
André Fijan
DIMENSIE
10,65 MB
BESTANDSNAAM
Zo bespaar je geld.pdf

OMSCHRIJVING

Dit e-boek behandelt alle geldzaken die binnen een huishouden kunnen voorkomen. Je leert grip te krijgen op je financiën door een goede administratie, een duurzame en gezonde levensstijl en met behulp van het Excel huishoudboekje dat je GRATIS kan downloaden. André Fijan is dé specialist op het gebied van geld besparen. Na het afronden van een groot aantal financiële studies heeft André in het bedrijfsleven veel kennis en ervaring opgedaan als financieel specialist. Zijn financiële kennis en ervaring past André Fijan ook in het dagelijks leven toe. Hierdoor is hij als geen ander in staat om alles uit zijn geld te halen. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn zo min mogelijk te verspillen en zo veel mogelijk slim in te kopen. Door zijn nuchtere levensstijl en langere termijn visie, is André Fijan in staat om samen met zijn gezin een financieel zorgeloos leven te leiden. Hierbij staan gezondheid en duurzaamheid centraal. Jaarlijks bezoeken honderdduizenden mensen de website www.zobespaarjegeld.nl van André Fijan om hun voordeel te doen met zijn besparingstips. Dit e-boek is dan ook een echte aanrader voor mensen met een klein budget maar ook voor mensen met een wat groter budget.

Wil je het boek lezen?Zo bespaar je geld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur André Fijan. Lezen Zo bespaar je geld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN