Khaal hc01. kronieken van een intergalactische keizer

Khaal hc01. kronieken van een intergalactische keizer - Stephane Louis | Northernlights300.org

...riment.... Khaal 1, Kronieken van een Galactische keizer ... Khaal Digitale Strips - EBoek.info ... . Een gevangenis zweeft doelloos in de eindeloze ruimte, vergeten door de zeldzame overlevenden van een totaal verwoest galactisch rijk. Aan boord dreigt een ultieme oorlog tussen drie rassen. De gebeurtenissen komen in een… € 19, 95. Kronieken van een Intergalactische Keizer. artist: Valentin Secher. Writer: Louis, Stéphane. series: Khaal. volume: 2. ... € 18,46. Khaal kon uit de galactische ... bol.com | Khaal, Louis a | 9781782766889 | Boeken ... . volume: 2. ... € 18,46. Khaal kon uit de galactische gevangenis ontsnappen toen een Xenopsyllienne koningin hem als zaaddonor wilde hebben. Kronieken van een intergalactische keizer - Deel 2 (Khaal 2) - stripverhaal bestellen Dit is de uitgebreide fiche voor de strip Kronieken van een intergalactische keizer - Deel 2 . klik op de knop "plaats in winkelwagentje" om deze strip te bestellen. Een gevangenis zweeft doelloes in de eindeloze ruimte, vergeten door de zeldzame overlevenden van een totaal verwoest galactisch rijk. Aan boord dreigt een ultieme oorlog tussen drie rassen. De gebeurtenissen komen in een stroomversnelling als iemand gewapenderhand de gevangenis overneemt.Deze krijger met vreemde krachten verbergt een groot geheim. Khaal : 01. Kronieken Van Een Intergalactische Keizer Paperback 7,95 Januari 4. 9789030363644 Kraa : Hc02. De Schaduw Van De Adelaar Hardback 18,00 Januari 4. 9789030362685 Kuifje facsimile kleur ... Aanbieding van de nieuwe striptitels en herdrukken voor de periode januari, februari en maart voor de Nederlandse stripwinkels Khaal - Kronieken van een galactische keizer -1 - Boek één . Power Hoe oneindig de ruimte ook is, in gelijk welke gevangenis leef je toch maar op elkaars lip. Zo ook in E.T.H.E.R., een los in de ruimte zwevende gevangenis met criminelen die tot de vergetelheid zijn veroordeeld. Nieuwe Striptitels - Nederlandstalig. Khaal : 01. Kronieken Van Een Intergalactische Keizer Paperback Kronieken van een Galac...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephane Louis
DIMENSIE
3,79 MB
BESTANDSNAAM
Khaal hc01. kronieken van een intergalactische keizer.pdf

OMSCHRIJVING

Een gevangenis zweeft doelloos in de eindeloze ruimte, vergeten door de zeldzame overlevenden van een totaal verwoest galactisch rijk. Aan boord dreigt een ultieme oorlog tussen drie rassen. De gebeurtenissen komen in een stroomversnelling als iemand gewapenderhand de gevangenis overneemt.Deze krijger met vreemde krachten verbergt een groot geheim. Deze man heeft een naam, één die het heelal zal onthouden. Zijn naam is KHAAL.

Wil je het boek lezen?Khaal hc01. kronieken van een intergalactische keizer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephane Louis. Lezen Khaal hc01. kronieken van een intergalactische keizer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN