Succesvol veranderen van organisaties (luisterboek)

Succesvol veranderen van organisaties (luisterboek) - Jaap Boonstra | Northernlights300.org

...Weloverwogen kiezen van veranderingsstrategieën ... Strategieën voor veranderen (Luisterboek ... ... . (2005). Inspiratie en inzet in organisaties; Interveniëren en veranderen; Leren veranderen; Mensen veranderen; Motivatie; Onderzoeken en veranderen van organisatiecultuur; Onze ijsberg smelt! Organiserend veranderen of veranderend organiseren; Q&A Belonen; Strategieën voor veranderen (Luisterboek) Succesvol veranderen; The appreciative workbook ... Verandering wordt dan ook steeds meer gezien ... bol.com | Jaap Boonstra artikelen kopen? Alle artikelen online ... .. Verandering wordt dan ook steeds meer gezien als een constante en daarmee als normaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Organiseren en managen is ook veranderen. Steeds meer organisaties streven naar continue verbetering, lees continue verandering. Hieronder vindt je 12 tips voor succesvol veranderen. 1. Maak duidelijk waarom de verandering ... Het veranderen van organisaties is een delicaat proces met veel dilemma's. Het is de kunst die dilemma's te herkennen, te hanteren en uit te houden. Bij organisatieverandering is het de kunst om een passende veranderaanpak te kiezen die past bij de situatie, de organisatie en de mensen die er werken. Dat organisaties continue moeten veranderen, wordt vandaag de dag door velen omschreven als de enige constante. Snelle verandering in de externe omgeving betekent dat ook intern veranderingen moeten worden doorgevoerd om te kunnen blijven voldoen aan behoeften van klanten, de concurrentie bij te blijven en om in te spelen op disruptie en technologie-gedreven innovaties. Succesvol veranderen van organisaties Annelies Bakelaar 6 maart 2009, 0:00. Deel 1 in de Verandermanagementbox staat bol van alles wat met veranderprocessen te maken heeft. Degelijke en leerzame informatie op het gebied van verandermanagement is zeker terug te vinden op deze luister-cd van Jaap Boonstra. Hollandse Meesters in Management: de ideeën van André de Waal over performance management en de Balanced Scorecard (Luisterboek) André de Waal is de Benjamin onder de meest invloedrijke Nederlandse managementdenkers, maar zijn ster is rijzend....

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Boonstra
DIMENSIE
10,84 MB
BESTANDSNAAM
Succesvol veranderen van organisaties (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Deze eerste en inleidende aflevering van de 20-delige Verandermanagementboxbevat een overzicht van centrale themas in verandermanagement. Eerst beantwoordt Jaap Boonstra de vraag wat veranderen lastig maakt. Vervolgens gaat hij in op drie niveaus van veranderen, waarna hij de fasen in veranderprocessen bespreekt. Dan komt de uitvoering aan bod: er bestaan veel strategieen om veranderprocessen in goede banen te leiden. Deze strategieen passeren de revue. Vanzelfsprekend is er de nodige aandacht voor weerstand en communicatie en gaat Boonstra uitgebreid in op rollen die mensen in veranderprocessen kunnen spelen. Hij besluit deze aflevering met succesvoorwaarden voor veranderen.. Prof. dr Jaap Boonstra is hoogleraar in verandermanagement aan de Universiteit van Amsterdam en professor organisatie dynamiek bij Esade Business School in Barcelona. Hij is tevens rector van Sioo, interuniversitair centrum voor organisatieen veranderkunde. Sioo ondersteunt managers en adviseurs in het realiseren van succesvolle veranderingen in organisaties.. Speelduur ong. 70 minuten. Inhoudsopgave:1. Introductie2. Waarom veranderen lastig is3. Soorten verandering4. Veranderstrategieen 5. Fasen in veranderprocessen6. Weerstand en betrokkenheid7. Rollen in veranderprocessen8. Interventies9. Succesvoorwaarden voor verandering10. Succesvol veranderen van organisatiesDeze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Succesvol veranderen van organisaties (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Boonstra. Lezen Succesvol veranderen van organisaties (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN