De Bedrijfsnar

De Bedrijfsnar - Frank Wouters | Northernlights300.org

...bedrijfsnar 5e druk is een boek van Frank Wouters uitgegeven bij Reality Bites Publishing B ... De bedrijfsnar, Frank Wouters - Paperback - 9789490783471 ... ... .V.. ISBN 9789490783471 Dit… Meer. 24 95. Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd ... De Bedrijfsnar (eBook) Frank Wouters is een geweldige auteur. Download en lees het boek De Bedrijfsnar op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt De Bedrijfsnar in PDF, ePUB, MOBI. De bedrijfsnar staat een radicale breuk met de ... BedrijfsNar - voor de verandering ... . U vindt De Bedrijfsnar in PDF, ePUB, MOBI. De bedrijfsnar staat een radicale breuk met de traditionele marketing voor. als die tegen de tweede zou worden afgezet Laten we het nu niet hebben over de negatieve formulering, maar over de &. Hoewel bijna iedereen aanvoelt dat een mededeling minder krachtig wordt van zodra we haar uitbreiden met een 'en', zien we het toch overal toegepast en niet eens altijd door de kleintjes met meer angst dan budget. Bestel De bedrijfsnar van Wouters, Frank als Ebook voor 19.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten!...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Wouters
DIMENSIE
9,40 MB
BESTANDSNAAM
De Bedrijfsnar.pdf

OMSCHRIJVING

De bedrijfsnar staat een radicale breuk met de traditionele marketing voor. In dit boek wordt de ontmoeting tussen een Marketingmanager en de Nar beschreven. Deze nar houdt de manager op scherpe en humoristische wijze een spiegel voor. Hij vraagt hem bijvoorbeeld naar de waarde van miljoenen verslindend marktonderzoek en de verkregen uitkomsten daar van voor belangrijke beleidsbeslissingen en zet daar een nieuwe benadering tegenover. Met de praktische uitwerking van zijn theorie (Value Centred Marketing) slaagt hij erin meer marketing fenomenen te verklaren en te voorspellen dan de traditionele marketingmethodes. Betekent dit het einde van een tijdperk?

Wil je het boek lezen?De Bedrijfsnar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Wouters. Lezen De Bedrijfsnar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN