Scholen slim organiseren

Scholen slim organiseren - Yves Demaertelaere | Northernlights300.org

...zen van wat mogelijk is op te zoeken. Daarnaast biedt anders organiseren de mogelijkheid het onderwijs toekomstbestendig in te richten, passend bij de huidige behoeften van leerlingen en ouders ... PDF Download Scholen slim organiseren | BANK72 PDF ... . In Scholen slim organiseren pleiten de auteurs voor een nieuwe organisatiestructuur: van een bureaucratische onderwijsorganisatie die hiërarchisch en functioneel is opgebouwd naar een flexibele en vlakke onderwijsorganisatie. Daar werken multidisciplinaire teams samen voor een community van leerlingen over de l… Lees de volledige beschrijving In Scholen slim organiseren pleiten de auteurs voor een nieuwe organis ... scholen slim organiseren - YouTube ... . Daar werken multidisciplinaire teams samen voor een community van leerlingen over de l… Lees de volledige beschrijving In Scholen slim organiseren pleiten de auteurs voor een nieuwe organisatiestructuur: van een bureaucratische onderwijsorganisatie die hiërarchisch en functioneel is opgebouwd naar een flexibele en vlakke onderwijsorganisatie. Daar werken multidisciplinaire teams samen voor een community van leerlingen over de leerjaren en de vakken heen. Kortom: slim organiseren zodat iedereen weer met goesting naar school komt! Tot voor kort begeleidden de medewerkers van Flanders Synergy zelf deze veranderingstrajecten bij verschillende scholen. Scholen slim organiseren book. Read reviews from world's largest community for readers. Lesgeven is een teamsportHou je onderwijs flexibel en maak je sc... Op grote schaal scholen slim organiseren, anders veranderen met goesting geeft aan hoe je over scholen heen slim kan organiseren. Het nodigt je uit om de bestaande grenzen van de scholen te doen vervagen en op zoek te gaan naar onafhankelijke entiteiten waar leerlingen op maat en gedurende meerdere jaren flexibele leertrajecten kunnen volgen. In Scholen slim organiseren pleiten de auteurs voor een nieuwe organisatiestructuur: van een bureaucratische onderwijsorganisatie die hiërarchisch en functioneel is opgebouwd naar een flexibele en vlakke onderwijsorganisatie. Hou je onderwijs flexibel en maak je school klaar voor de uitdagingen van de toekomst.Ons onderwijs staat onder druk: leerlingenpopulaties zijn heel divers, de toekomst is onvoorspelbaar, het innovatief vermogen van het onderwijs wordt uitgedaagd. Leerkrachten en directies voelen zich vaak overrompeld door 101 dingen, hoe gemotiveerd ze ook zijn en zeggen vaker het onderwijs vaarwel....

INFORMATIE

AUTEUR
Yves Demaertelaere
DIMENSIE
11,56 MB
BESTANDSNAAM
Scholen slim organiseren.pdf

OMSCHRIJVING

Lesgeven is een teamsport Hou je onderwijs flexibel en maak je school klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Ons onderwijs staat onder druk: leerlingenpopulaties zijn heel divers, de toekomst is onvoorspelbaar, het innovatief vermogen van het onderwijs wordt uitgedaagd. Leerkrachten en directies voelen zich vaak overrompeld door 101 dingen, hoe gemotiveerd ze ook zijn en zeggen vaker het onderwijs vaarwel. In Scholen slim organiseren pleiten de auteurs voor een nieuwe organisatiestructuur: van een bureaucratische onderwijsorganisatie die hiërarchisch en functioneel is opgebouwd naar een flexibele en vlakke onderwijsorganisatie. Daar werken multidisciplinaire teams samen voor een community van leerlingen over de leerjaren en de vakken heen. Zo kunnen teams de talenten van leerlingen ten volle ontplooien.

Wil je het boek lezen?Scholen slim organiseren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yves Demaertelaere. Lezen Scholen slim organiseren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN