SCHOLTESHOF

SCHOLTESHOF - Roge Souveruyns | Northernlights300.org

...s die ik ooit gezien heb. Het gebouw is een grote 17e eeuwse ambtswoning opgericht rond een binnenhof ... Scholteshof trekt hangjongeren aan | Hasselt | In de buurt ... ... . Scholteshof voldoet volkomen aan de eisen van deze man, die de oude hoeve, de "Scholteswinning" volgens eigen inspiratie gestoffeerd heeft met oude schilderijen, wandtapijten, antiek meubilair en prachtig zilver, kristal en porselein. Het domein Scholteshof in Stevoort opent begin volgend jaar opnieuw zijn deuren. Peter Willems, de nieuwe Nederlands-Limburgse eigenaar van de voormalige tempel van gastronomie, wi ... Home - De Scholtenhof ... . Peter Willems, de nieuwe Nederlands-Limburgse eigenaar van de voormalige tempel van gastronomie, wil er weer een ... Scholteshof in Stevoort bij Hasselt trekt deze zomer opnieuw hangjongeren aan. Het eens zo roemrijke sterrenrestaurant staat nu al elf jaar leeg. Een groepje jongeren heeft het voormalige sterrenrestaurant Scholteshof gebruikt als hangplek. De buurt vreesde voor krakers in het ondertussen volkomen vervallen pand. !!!!! Subtitles available !!!!! ( ook Nederlandse ondertitels ) Bezocht op zaterdag 21 oktober 2018. Urbex Belgium 2018 Hi viewers, in this episode we visit an abandoned hotel / restaurant. Enjoy ... SCHOLTESHOF Roge Souveruyns. 0. Verschenen in 1990 bij Lannoo Uitgeverij. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Culinair Topics 0 "Het boek 'Scholteshof' over Roger Souvereyns' sterrenrestaurant in Limburg is nog steeds een van de toppers in de sterrenkeuken van Lannoo's gastronomieboeken. 🤩 SCHOLTESHOF 🤩 Het gaat al goed vooruit op het project Scholteshof te Helchteren! 🏡 💪🏼 Reeds 6 van de 9 appartementen zijn verkocht! 🥂 Wil je ook wonen in deze mooie residentie, informeer je dan snel via ☎️ 011/39 90 50 ️ [email protected] @ Helchteren, Limburg, Belgium Scholteshof. Vier seizoenen levenskunst en gastronomie. Auteur: roger souvereyns nederlands hardcover met stofomslag in cassette niet genummerd 9789026933950 druk: 1 223 pagina's 1990 20 Roger Souvereyns (2 december 1938) is een Belgisch chef-kok en voormalig restauranteigenaar.. Souvereyns had in de periode 1985-1993 twee Michelinsterren voor zijn kookkunsten in Scholteshof. Reeds in 1979 bezat hij twee sterren als chef-kok in restaurant Van Dijck in Kermt. Na de sluiting en verkoop van zijn restaurant in 2000, werd hij in 2003 culinair directeur van de Flanders Hotel Holding....

INFORMATIE

AUTEUR
Roge Souveruyns
DIMENSIE
6,18 MB
BESTANDSNAAM
SCHOLTESHOF.pdf

OMSCHRIJVING

"Het boek ‘Scholteshof’ over Roger Souvereyns' sterrenrestaurant in Limburg is nog steeds een van de toppers in de sterrenkeuken van Lannoo's gastronomieboeken. Het boek werd bekroond met de Gouden Joker voor het beste culinaire boek. Rosine De Dijn beschrijft op zeer boeiende wijze de vier jaargetijden op Scholteshof. Meer dan honderd recepten maken van deze uitgave een boek om vele malen door te bladeren en vooral uit te proberen."

Wil je het boek lezen?SCHOLTESHOF in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roge Souveruyns. Lezen SCHOLTESHOF Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN