Kerncompetenties Fysiotherapeuten In Ontwikkeling

Kerncompetenties Fysiotherapeuten In Ontwikkeling - Pieternel Dijkstra | Northernlights300.org

...echter ook over belangrijke psychosociale kennis en vaardigheden te beschikken ... Kerncompetenties fysiotherapeuten in ontwikkeling (eBook ... ... . In Kerncompetenties fysiotherapeuten in ontwikkeling komt de ontwikkeling van die psychosociale kennis en vaardigheden uitgebreid aan de orde. Om deze kerncompetenties goed te kunnen inzetten in het dynamische krachtenveld van de moderne zorg dien je als fysiotherapeut echter ook over belangrijke psychosociale kennis en vaardigheden te beschikken. In Kerncompetenties fysiotherapeuten in ontwikkeling komt de ontwikkeling va ... BSL Shop | Kerncompetenties fysiotherapeuten in ontwikkeling ... . In Kerncompetenties fysiotherapeuten in ontwikkeling komt de ontwikkeling van die psychosociale kennis en vaardigheden uitgebreid aan de orde. Als specialist op het gebied van bewegend functioneren heeft de fysiotherapeut van oudsher drie kerncompetenties: diagnosticeren, preventief en therapeutisch handelen. Om deze kerncompetenties goed te kunnen inzetten in het dynamische krachtenveld van de moderne zorg dien je als fysiotherapeut echter ook over belangrijke psychosociale kennis en vaardigheden te beschikken. In Kerncompetenties ... Amazon.com: Kerncompetenties fysiotherapeuten in ontwikkeling (Dutch Edition) (9789031387083): Dijkstra, Pieternel, Coppoolse, Remco: Books Kerncompetenties fysiotherapeuten in ontwikkeling | ISBN 9789031387090 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Kerncompetenties fysiotherapeuten in ontwikkeling: Amazon.es: Pieternel Dijkstra, Remco Coppoolse: Libros en idiomas extranjeros Koop Kerncompetenties fysiotherapeuten in ontwikkeling van Dijkstra, P. met ISBN 9789031387083. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Als specialist op het gebied van bewegend functioneren heeft de fysiotherapeut van oudsher drie kerncompetenties: diagnosticeren, preventief en therapeutisch handelen. Om deze kerncompetenties goed te kunnen inzetten in het dynamische krachtenveld van de moderne zorg dien je als fysiotherapeut Get this from a library! Kerncompetenties fysiotherapeuten in ontwikkeling. [Pieternel Dijkstr...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieternel Dijkstra
DIMENSIE
11,16 MB
BESTANDSNAAM
Kerncompetenties Fysiotherapeuten In Ontwikkeling.pdf

OMSCHRIJVING

Kerncompetenties Fysiotherapeuten In Ontwikkeling 1e druk is een boek van Remco Coppoolse uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031387083 Als specialist op het gebied van bewegend functioneren heeft de fysiotherapeut van oudsher drie kerncompetenties: diagnosticeren, preventief en therapeutisch handelen. Om deze kerncompetenties goed te kunnen inzetten in het dynamische krachtenveld van de moderne zorg dien je als fysiotherapeut echter ook over belangrijke psychosociale kennis en vaardigheden te beschikken. In Kerncompetenties fysiotherapeuten in ontwikkeling komt de ontwikkeling van die psychosociale kennis en vaardigheden uitgebreid aan de orde. In het eerste deel wordt stilgestaan bij de vraagwie ben ik als mens?Je beoordeelt je sterke en zwakke punten en de manier waarop je omgaat met je emoties. In het tweede deel staat de werkvloer centraal. Je vraagt je af wie je bent als professional en leert hoe je kunt groeien in je werk. In het derde deel (Hoe sta ik in mijn werk?) leer je het beste uit jezelf en uit je werk te halen. Dit boekje bevat bovendien waardevolle opdrachten waarmee je als toekomstig of beginnend fysiotherapeut inzicht krijgt in je eigen functioneren en ontwikkeling.

Wil je het boek lezen?Kerncompetenties Fysiotherapeuten In Ontwikkeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieternel Dijkstra. Lezen Kerncompetenties Fysiotherapeuten In Ontwikkeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN