Ken je sport - Curling

Ken je sport - Curling - Annalise Bekkering | Northernlights300.org

...ook een sport die in de meeste landen verwondering wekt en vrij saai wordt gevonden ... Curling - sport op een ijsbaan en Olympische sport | Sport ... ... . Vreemd, denk je na een uurtje curling, vreemd maar ook ... Curling is ook één van de sporten die op de Olympische spelen gespeeld wordt. Het curling neemt in Nederland ook aan populariteit toe maar hoe wordt het spel gespeeld en wat zijn de regels. Wij hebben eens gekeken wat het curling ons kan brengen, spanning zeker . De curlingmoeders; je kent misschien de sport curling wel van de Olympische Spele ... Curling Clinic - schaatsbaanrotterdam.nl ... . De curlingmoeders; je kent misschien de sport curling wel van de Olympische Spelen. Waarbij er teams hun best doen om een zware steen over het ijs te verplaatsen en te eindigen in het midden van een roos. Door middel van een bezem kunnen ze het ijs gladboenen zodat de steen verder komt. Het Formule 1-seizoen is voorbij. Hoe ziet de toekomst van Max Verstappen eruit? Het Nederlandse curlingteam (ja echt!) kan zich zomaar plaatsen voor de Olympische Spelen. En je frustratie uiten door te juichen met vingers in je oren, Danny Koevermans vindt 't niet zo handig… Dit is aflevering 2 van Sportnieuws Weekly, de wekelijkse podcast… Even sportief Nederland de maat nemen. Want Nederlanders zijn over het algemeen uitermate sportief, maar hebben wel de irritante neiging voornamelijk debiele sporten uit te kiezen. Sporten die je nog niet zou neuken als ze de laatste persoon op aarde zoude...

INFORMATIE

AUTEUR
Annalise Bekkering
DIMENSIE
7,78 MB
BESTANDSNAAM
Ken je sport - Curling.pdf

OMSCHRIJVING

De serie Ken je Sport biedt een boeiend kijkje in de gevarieerde sportwereld. Curling informeert jonge lezers over de uitrusting, regels en supersterren van deze sport. Duidelijke fotos en schemas verhelderen de elementaire aspecten van de sport. De serie inspireert jongeren ertoe met enthousiasme de sport te beoefenen waarvan ze zo houden.

Wil je het boek lezen?Ken je sport - Curling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annalise Bekkering. Lezen Ken je sport - Curling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN