Marbello-diamanten

Marbello-diamanten - Marc de Bel | Northernlights300.org

... duo Marc de Bel en Guy Didelez. Beide auteurs kennen het unieke recept om hun lezers boek na boek aan zich te binden ... Het mysterie van de haarcirkels - Marc de Bel, Guy Didelez ... ... . Na het eclatante succes van De Marbello-diamanten beleven Miete, Senne en de andere leden van de Knoedelgekke Peppelclub ook nu weer een spannend avontuur. De Marbello-diamanten - Marc de Bel en Guy Didelez (2005) Alternatieve titel: De Marbello Diamanten . mijn stem. 5,00 (1) 1 stem . Nederlands Jeugdboek Avontuur . 230 pagina's Eerste druk: Manteau, Antwerpen (België) Miete en haar broer Bertus, ... Diamant - Wikipedia ... . Nederlands Jeugdboek Avontuur . 230 pagina's Eerste druk: Manteau, Antwerpen (België) Miete en haar broer Bertus, de Kampioen van de ... Marbello-diamanten (Volwaardige knoedelgekke Peppels): Amazon.es: Marc de Bel, Guy Didelez, Jan Bosschaert: Libros en idiomas extranjeros DE MARBELLO DIAMANTEN Miete en haar broer Bertus, de Kampioen van de Bleekscheterige Sofaknollen, gaan op vakantie bij tante Pretselder. Die heeft zopas het huis van meester Pluim in Kruisem gekocht. De grote tuin is een paradijs voor Miete. Ze kan zwemmen in de vijver, heerlijk genieten van de beestjes in de beek en lekker verdwalen in het ... DE MARBELLO DIAMANTEN Miete en haar broer Bertus, de Kampioen van de Bleekscheterige Sofaknollen, gaan op vakantie bij tante Pretselder. Die heeft zopas het huis van meester Pluim in Kruisem gekocht. De grote tuin is een paradijs voor Miete. Ze kan zwemmen in de vijver, heerlijk genieten van de beestjes in de beek en lekker verdwalen in het ... Wist je dat je als lid van Bibliotheek de Kempen ook e-books en luisterboeken kan lenen? De collectie is breed, gevarieerd en verrassend. Ons aanbod wisselt steeds, zodat we je steeds verrassende titels kunnen bieden....

INFORMATIE

AUTEUR
Marc de Bel
DIMENSIE
6,5 MB
BESTANDSNAAM
Marbello-diamanten.pdf

OMSCHRIJVING

DE MARBELLO DIAMANTENMiete en haar broer Bertus, de Kampioen van de Bleekscheterige Sofaknollen, gaan op vakantie bij tante Pretselder. Die heeft zopas het huis van meester Pluim in Kruisem gekocht. De grote tuin is een paradijs voor Miete. Ze kan zwemmen in de vijver, heerlijk genieten van de beestjes in de beek en lekker verdwalen in het Biezebos. Maar al tijdens de eerste nacht ziet ze een vreemd lichtje in het bos. Miete zou Miete niet zijn als ze er niet achteraan ging. Zo belandt ze bij de boomhut van de Volwaardige Knoedelgekke Peppels en bij Senne, een wat vreemde jongen, die een ufo zou hebben gezien. De jongens diesamen het genootschap van de Peppels vormen, nemen Miete op in hun club. Miete zal met haar onverschrokkenheid en inzicht van onschatbare waarde blijken te zijn wanneer de Peppels op het spoor komen van een bende drieste overvallers. Wat er met hen gebeurt wanneer zij in handen vallen van de nietsontziende rovers, tart elke verbeelding.Marc de Bel en Guy Didelez behoren tot de meest gelezen kinderboekenschrijvers van Vlaanderen. Zij beheersen beiden ten volle het metier om hun jonge lezers in spanning te houden en aan zich te binden.

Wil je het boek lezen?Marbello-diamanten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc de Bel. Lezen Marbello-diamanten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN