Eigenlijk zegt u dat u dood wilt?!

Eigenlijk zegt u dat u dood wilt?! - Paul van Hoek | Northernlights300.org

...informatie. Ondertitel. In gesprek met een suïcidale cliënt ... Eigenlijk zegt u dat u dood wilt?! In gesprek met een ... ... . Auteur. Paul van Hoek en Frans Brinkman. ISBN. 978-90-77024-55-3. NUR. 777 / 740. Pagina's. 128. Extra info. 3e druk 2019. Bestellen. € 20,60 . Terug naar Geestelijke ... Eigenlijk zegt u dat u dood wilt?! Frans Brinkman • Boek • paperback. Samenvatting . De rode draad in dit boek is dat het gesprek met een suïcidale cliënt een aantal belangrijke stappen kent: het signaleren en onderzoeken van suïcidaliteit en het voorkomen van een suïcidepoging. 9789024418374 Eigenlijk zegt u dat u dood wi koop je vanaf ... bol.com | Eigenlijk zegt u dat u dood wilt ... ... . 9789024418374 Eigenlijk zegt u dat u dood wi koop je vanaf 26.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Eigenlijk zegt u dat u dood wilt Socratisch coachen . Handboek ontwikkelingsgericht coachen . Transities in de praktijk Leve de competente coach . Social inclusion,Dutch perspectives Word een held . Intervisie bij werkproblemen . Take care! Magie in al je communicatie . Het dodo ... Eigenlijk zegt u dat u dood wilt?! direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De rode draad in dit boek is dat het gesprek met een suïcidale cliënt een aantal belangrijke stappen kent: het signaleren en onderzoeken van suïcidaliteit en het voorkomen van een suïcidepoging. Ieder moment in het gesprek ben je met alle stappen bezig, maar om tot een effectieve preventie te komen is het noodzakelijk dat je de stappen in volgorde doorloopt. Eigenlijk zegt u dat u dood wilt?! 2e druk is een boek van Paul van Hoek uitgegeven bij Uitgeverij de Graaff. ISBN 9789077024553 Cliënten die suïcidegedachten hebben, zijn meer bezig met overleven dan met dood willen. Dat is een essentieel uitgangspunt in dit boek. Het boek behandelt de te doorlopen stappen voor professionals in de hulpverlening. Wil je tweedehands studieboeken kopen of juist verkopen? Het kan beide op tweedehandsstudieboeken.nl Eigenlijk zegt u dat u dood wi...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul van Hoek
DIMENSIE
3,16 MB
BESTANDSNAAM
Eigenlijk zegt u dat u dood wilt?!.pdf

OMSCHRIJVING

Eigenlijk zegt u dat u dood wilt?! 2e druk is een boek van Paul van Hoek uitgegeven bij Uitgeverij de Graaff. ISBN 9789077024553 Cliënten die suïcidegedachten hebben, zijn meer bezig met overleven dan met dood willen. Dat is een essentieel uitgangspunt in dit boek. Het boek behandelt de te doorlopen stappen voor professionals in de hulpverlening. Centraal staat het in gesprek zijn met een (mogelijk) suïcidale cliënt. Onder meer gaat het om signalen opvangen inzake gedachten over uitzichtsloosheid en de wens tot levensbeëindiging, deze klip en klaar bespreekbaar maken en vervolgens tot een actieplan komen dat gedachten aan zelfdoding minstens opschort. De hulpverlener zal hierbij verantwoordelijkheid op zich nemen en directief optreden.Naast gesprekselementen per stap in het gesprek met de suïcidale cliënt, reikt dit boek in kaderteksten enige aanvullende informatie en daarnaast stof tot nadenken aan. Deze teksten zijn bedoeld ter ondersteuning van het uitgangspunt dat preventie van zelfdoding in de hulpverlening een groot goed is. Paul van Hoek was lange tijd werkzaam als sociaal-psychiatrisch verpleegkundige. Hij is thans vooral werkzaam als trainer en docent.Frans Brinkman was eveneens sociaal-psychiatrisch verpleegkundige, trainer en docent. Hij is onder andere auteur van het boek 'Individuele gespreksvoering'.

Wil je het boek lezen?Eigenlijk zegt u dat u dood wilt?! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul van Hoek. Lezen Eigenlijk zegt u dat u dood wilt?! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN